Cătălin Măruță a recunoscut, în sfârșit, adevărul despre sarcina soției lui, Andra!

Publicat: 23/01/2019 | 09:24

Cătălin Măruță a fost invitat în emisiunea Click! Live și a discutat – deschis, fără ocolișuri -, despre viața sa, despre preferințele și… secretele sale. Nu numai profesionale, ci și familiale. Cu atât mai mult cu cât fanii așteaptă cu nerăbdare să afle informații cât mai amănunțite despre… sarcina Andrei. 

Cătălin Măruță a pornit de jos, cum se spune, a muncit cu asiduitate, s-a dedicat, iar acum este un bărbat împlinit. Profesional și familial. ”Atunci când se aprinde camera intri într-o stare anume”, a recunoiscut el la începutul interviului, dând de înțeles că nu are nevoie de pregătiri îndelungate pentru a ”intra în atmosferă”. Cu atât mai mult cu cât experiența sa în domeniu este una impresionantă.

”E liniște în casă dacă Andra răgușește”, a spus Cătălin Măruță la un moment dat, zâmbind, iar discuția a deviat, imediat, către presupusa sarcină a Andrei.

”Care a fost prima ta reacție atunci când Andra te-a anunțat că o să mai ai un băiat, ca apoi, peste ani, să afli că vei mai avea și o fetiță?”, a întrebat moderatorul.

”Ne-am dorit foarte tare să avem copii. Mi-aduc aminte foarte clar când a venit David pe lume, când a venit Eva pe lume… Și m-am bucurat nespus de tare, da. Mi-aduc aminte momentele alea, n-ai cum să le uiți. La primele ecografii, Andra mereu povestea că acolo (n.r. – în burtică ) este… Măriuca, este o fetiță. Și n-a apărut… Măriuca, a apărut David. Dar a apărut și Măriuca după patru ani. E o diferență de patru ani între ei”,a răspuns Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță: ”Ne mai dorim copii…”

”După David și Eva ce nume de botez o să urmeze?”, sosește, în sfârșit, întrebarea care încearcă să îl aducă pe Cătălin în ”zona” delicată a unei alte sarcini în familia Măruță.

”Ne-am dori foarte tare și ne place să avem o familie numeroasă, dar vreau să îți răspund, indirect, la chestia asta, Andra nu e însărcinată. (n.r. – zâmbește ) Observ toată povestea asta, zilnic, și îmi place să o spun tranșant. Dacă ar fi însărcinată ți-aș spune. Nu, nu e însărcinată. Dar ne mai dorim copii, însă Andra nu e însărcinată. Mă amuză foarte tare când văd tot felul de știri. Noi, eu și Andra, am fost niște oameni care niciodată nu s-au ascuns. Nu e însărcinată acum Andra, așteptăm să mai crească puțin și Eva. Când se va întâmpla, cu siguranță vom spune”, a fost răspunsul dat de Cătălin.

Citește și...