Cătălin Măruţă şi Andra, mesaj înainte de Anul Nou: „La bine şi la rău…”

Publicat: 31/12/2017 | 12:30
Cătălin Măruţă şi Andra, mesaj înainte de Anul Nou: „La bine şi la rău…”

Pe Andra şi pe Cătălin Măruţă, Noul An îi prinde...la muncă. Ea are concerete la Bucureşti şi la Buzău, iar el are spectacol tot la Buzău, deci, din fericire, Revelionul îi prinde împreună. Prezentatorul a făcut şi o urare, cu ocazia încheierii lui 2017, care a fost un an plin de bucurii, dar şi de clipe triste.

„Se încheie încă un an în care am trecut prin multe, bucurii, reuşite, clipe triste, mereu împreună. La bine şi la rău. #2017”, a scris Cătălin Măruţă, pe Facebook.

De Revelion, Andra are concert la Buzău. Artista nu vine singură, ci cu soţul ei deoarece Cătălin Măruţă va prezenta evenimentul dedicat nopţii dintre ani. Potrivit lui Constantin Toma, primarul Buzăului, cei 30.000 de euro alocaţi evenimentului nu sunt bani mulţi având în vedere că sunt 24 de oameni şi este vorba şi despre amenajări, cu atât mai mult cu cât un singur artist român, adică Andra, încasează în noaptea de Revelion circa 20.000 de euro: „Nu e mult, în condiţiile în care la miezul nopţii de revelion Andra ia un pic mai puţin, vreo 20.000 de euro. Asta e, astea sunt preţurile, încercăm să creăm o bucurie şi oamenilor”.

Citește și...