Cătălin Moroșanu, doborât de nostalgie! ”Dacă mâine aș putea s-o iau de la capăt…” VIDEO

Publicat: 14/01/2019 | 13:29

Cătălin Moroșanu a postat în urmă cu puțin timp un clip în care îi este rezumată viața sportivă și cea din showbiz din ultimii 13 ani. Luptătorul a adăugat și un mesaj, în dreptul clipului de câteva minute.

”Au trecut 13 ani de la primul meu meci, 13 ani plini de adrenalină. Dacă mâine aș putea să o iau de la capăt, aș face același lucru. Cu siguranță, în tot acest timp, dacă nu aș fi avut susținerea voastră, nu aș fi continuat. Vă mulțumesc și vă iubesc!”, a scris Cătălin Moroșanu.

Parte din viața mea

Au trecut 13 ani de la primul meu meci, 13 ani plini de adrenalină. Dacă mâine aș putea să o iau de la capăt, aș face același lucru. Cu siguranță, în tot acest timp, dacă nu aș fi avut susținerea voastră, nu aș fi continuat. Vă mulțumesc și vă iubesc!

Publicată de Catalin Morosanu pe Luni, 14 ianuarie 2019

În clip sunt adunate mai multe luprte ale lui Cătălin, pe care le-a câștigat clar, în stilul caracteristic. De asemenea, sunt imagini și din timpul filmărilor de la reality-show-urile ”Dansez pentru tine” sau ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, pe care le-a câștigat.

Citește și...