Cătălin Scărlătescu, la Insula Iubirii?! Anunțul subliminal făcut de juratul Chefi la Cuțite de la Antena 1

Publicat: 27/11/2019 | 14:10
Cătălin Scărlătescu, la Insula Iubirii?! Anunțul subliminal făcut de juratul Chefi la Cuțite de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, împreună cu echipa lui, se află în cursa pentru marele premiu la emisiunea Chefi la cuțite de la Antena1. Atât chefii, cât și concurenții, au avut parte de o mare surpriză în ediția difuzată marți seara, când Gina Pistol a anunțat că preparatele pregătite vor fi degustate de ispitele de la Insula Iubirii.

Scărlătescu a făcut imediat o glumă subliminală: Nu am fost eu la Insula iubirii, dar a venit Insula iubirii la mine”. Ispitele de la Insula Iubirii au degustat atent fiecare preparat, au glumit, dar au și taxat ceea ce nu le-a plăcut. Într-un final, au decis că cel mai bun preparat a fost cel pregătit de Chef Florin Dumitrescu, alături de ehipa albastră.

CNA a intervenit și a amendat drastic Antena 1

Ratingul este la mare preț atunci când concurența între televiziuni  se dovedește a fi acerbă, numai că există din ce în ce mai multe situații în care, așa cum se spune, ”se sare calul”. În astfel de condiții, Consiliul Național al Audiovizualului este obligat să intervină, amenzile fiind consistente.

Antena 1, spre exemplu, a primit o amendă de 25.000 de lei pentru unele imagini difiuzate în emisiunile Chefi la Cuțite și Acces Direct. În ceea ce privește prima emisiune, membrii CNA au luat măsura pentru că au fost difuzate pe post imagini în care un concurent le-a povestit chefilor… cum tortura și omora pisici, telespectatorii fiind, pe bună dreptate, oripilați.

„Știu că pentru acest moment Chefi la Cuțite a ieșit mare vâlvă, inclusiv în presă au venit către noi, am și dat un comunicat de presă. Sincer, nici nu știu din ce parte să abordăm problema. Într-un context pașnic, într-un show culinar, dezvăluie niște caractere, niște persoane la care nici nu te aștepți să iasă chestiuni de genul acesta. (…) Imaginile au fost scoase de la reluare, au fost scoase din online, reacțiile au fost așa cum v-am zis. Noi, în comunicat, am și anunțat că stăm la dispoziția autorităților cu tot ce avem, ca materiale și ca informații, în acest caz”, a declarat, potrivit paginademedia.ro, Norina Ionescu, reprezentantul Antenei 1 în relația cu CNA.

Citește și...