Cătălin Vișănescu, vești bune despre sarcina lui Betty Salam: „Încă puțin!”

Publicat: 25/09/2018 | 10:46
Cătălin Vișănescu, vești bune despre sarcina lui Betty Salam: „Încă puțin!”

Betty Stoian se află pe ultima sută de metri cu sarcina. Partenerul ei de viață, Cătălin Vișănescu, îi este alături în orice moment și are grijă de ea. Marți (25 septembrie), el a publicat o imagine cu el în timp ce-i săruta burtica fiicei lui Florin Salam, alături de un mesaj emoționant. 

„Încă puțin și te vom ține in brațe❤️🙈🤰👼🏼iubirile mele”, a scris Cătălin Vișănescu pe Instagram. Cei doi viitori părinți nu-și mai încap în piele de fericire și abia așteaptă să-și cunoască bebelușul. Fiul lor va primi numele Matias Ștefan

Cu câteva luni înainte să împlinească vârsta majoratului și să devină soția lui Cătălin Vișănescu, Betty Salam a aflat că e însărcinată. Fiica lui Florin Salam a dezvăluit că a luat doar șase kilograme în greutate. Ea a mărturisit că e foarte atentă la ceea ce mănâncă.

Betty s-a căsătorit civil pe 22 iunie cu alesul inimii sale, Cătălin Vişănescu

Pe 28 august 2018, artista a împlinit 18 ani. Anul viitor, ea și Cătălin Vișănescu vor face nunta. Vă reamintim că fata celebrului artist a fost cerută de soţie pe 11 septembrie 2017 în aeroport, după ce s-a întors dintr-o vacanță în care a fost peste hotare.

Betty e fiica lui Florin Salam. Ea şi fratele său, Danny, s-au născut în urma mariajului manelistului cu prima lui soţie, cu Ştefania sau Fănica, aşa cum îi alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer pe 12 aprilie 2009. Mama lui Betty avea 27 de ani când a murit.