Câte operații estetice are Nicole Cherry! Are 20 de ani

Publicat: 24/01/2019 | 20:44

La 20 de ani, Nicole Cherry are o carieră frumoasă în muzică, este iubită de milioane de oameni și îi inspiră pe mulți. Și… ca orice artistă, ea e foarte atentă cu felul în care arată. Astfel, tânăra cântăreață nu s-a ferit să ceară ajutorul medicului estetician ca “să retușeze” locurile care nu erau pe placul său. Iar acum s-a aflat câte operații estetice are, de fapt, ea.

Citește și: Nicole Cherry, în tandrețuri cu iubitul pe pârtie. S-au sărutat și…

Câte operații estetice are Nicole Cherry

Gata, nu mai e niciun secret în legătură cu operațiile estetice pe care și le-a făcut Nicole Cherry! În vârstă de 20 de ani, artista s-a lăsat pe mâinile unui estetician pentru o rinoplastie. Intervenția chirurgicală a avut loc după ce a devenit majoră, titrează click.ro. Ulterior, ea “și-a sculptat” şi guşa de care nu a scăpat nici după ce a slăbit. Această intervenție nu a fost deloc dureroasă, pentru că doctorul estetician a folosit o procedură simplă, mai exact o soluţie injectabilă, care este menită să înlăture grăsimea de sub bărbie.

“Nu eram mulţumită de guşa pe care o aveam, aşa că, auzind de curând de această procedură, am decis să apelez la (…), mai ales că nu doare, iar efectul este unul imediat şi wow!”, a mărturisit cântăreața, potrivit sursei citată mai sus.

Nicole Cherry formează un cuplu cu Florin Popa, care e mai mare cu 8 ani decât ea

Nicole Cherry, pe numele din buletin Nicoleta Janina Ghinea, se iubește cu Florin Popa, un afacerist care are 28 de ani.  În cadrul unui interviu oferit la finalul anului trecut, cântăreața a vorbit despre povestea lor de iubire.

“Sunt într-o relaţie, dar nu îmi creez aşteptări, nu îmi fac planuri prea departe. Încerc să mă ţin cu picioarele pe pământ, să mă bucur de fiecare moment. Aşa e mult mai bine, şi pentru mine şi pentru el. Efectiv, aşa e mai bine, pentru noi ca şi relaţie. Ne vedem cât de des putem. El este foarte ocupat, la fel sunt şi eu şi încercăm să avem o balanţă. Nu cred în chestia asta, că văzutul în fiecare zi e sănătos. E bine să ni se mai facă dor. El are 28 şi eu, 20 de ani. Mie oricum mi se spune des că sunt foarte matură, şi mă bucur pentru chestia asta. Am mai avut relaţii anterioare şi vârsta asta atunci când vine vorba de partenerul meu e ideală, să fie puţin mai matur decât mine. Bărbaţii oricum se maturizează mult mai greu. Eu văd vârsta ca pe un avantaj. Da, aşa s-a întâmplat. (n.r.: tatăl ei i-a făcut cunoştinţă cu actualul iubit). (…). Îmi place că e matur, că e sigur pe el, pe ceea ce face şi chestia asta îmi dă şi mie o siguranţă. Se gândeşte foarte mult la afacerea lui, e independent” a mărturisit cântăreața pentru revista VIVA!.

Citește și...