Câte soţii a avut Ilie Năstase? Soţul Ioanei se lăuda că s-a iubit cu 2.500 de femei de-a lungul vieţii

Publicat: 24/05/2020 | 15:33
Câte soţii a avut Ilie Năstase? Soţul Ioanei se lăuda că s-a iubit cu 2.500 de femei de-a lungul vieţii

Ilie Năstase a avut şi încă mai are o viaţă sentimentală tumultoasă, în ciuda faptului că a trecut de ani buni de prima tinereţe. Fostul tenismen se lăuda că sa iubit cu circa 2500 de femei de-a lungul vieţii şi a avut 5 soţii.

Cine au fost soţiile lui Ilie Năstase

Aflat în plin scandal de divorţ cu Ioana Simion, Ilie Năstase a avut mai multe mariaje eşuate de-a lungul anilor. Fostul număr 1 mondial ATP s-a căsătorit pentru prima dată în anul 1972, pe vremea când avea 26 de ani cu Dominique Grazia, un manechin din Belgia. 10 ani de zile a durat căsnicia lor, timp în care s-a născut şi singurul copil al cuplului, Nathalie Năstase.

În 1984, la doi ani după ce mariajul cu Dominique se încheiase oficial, Ilie şi-a găsit o altă dragoste, în persoana fotomodelului american Adelaide Alexandra King, Cei doi au înfiat şi doi copii, pe Nicholas şi pe Charlotte, care au rămas în girja americancei după divorţ. Mariajul lor a fost unul de durată şi s-a terminat în 2002.

În 2004, Ilie Năstase se căsătorea cu Amalia Teodorescu. La vremea respectivă, între cei doi era o diferenţă de 29 de ani. Din această căsnicie au rezultat 2 fete (Alessia şi Emma Alexandra). Povestea lor de iubire a luat sfârşit după doar 6 ani, iar în 2010, au fost protagnoiştii unui divorţ intens mediatizat. S-a zvonit atunci că cei doi s-au înşelat reciproc, însă aceştia au rămas în relaţii bune, datorită fetelor.

Ilie Năstase şi Birgitte Sfât, un mariaj plin de scandaluri

În 2013, fostul tenismen avea să se căsătorească pentru a patra oară, iar acest mariaj avea să fie cel mai zbuciumat dintre toate. Năstase şi-a unit atunci destinul cu Brigitte Sfăt, un fotomodel controversat. Brigitte moştenise un imperiu financiar după moartea fostului soţ, Octavian Sfăt, însă ajunsese să făcă puşcărie la jumătatea anilor 2000, acuzată de complicitate la lipsire de libertate şi tâlbărie, în cazul sechestrării unui manager de club din Austria.

Căsnicia lui Ilie Năstase cu Brigitte Sfât a durat circa 5 ani, dar această perioadă a fost marcată de numeroase certuri, despărţiri şi împăcări. Cei doi chiar s-au bătut pe stradă şi şi-au adresat vorbe dure prin intermediul presei.

În 2019, la 73 de ani, Năstase se căsătorea civil cu Ioana Simion, o femeie cu circa 30 de ani mai tânără decât el. Deşi fostul tenismen părea foarte încântat de această relaţie şi spunea că abia aşteaptă să facă nunta religioasă, Ioana a depus recent actele de divorţ, aparent nemulţumită de comportamentul acestuia.

„Facem procedura la tribunal, pentru că Ilie nu vrea să vină să semneze. A crezut că glumesc când i-am spus că divorțez. Nici acum nu crede. Îmi pare foarte rău, dar eu am răbdat, i-am dat timp să se schimbe”, a explicat Ioana, pentru click.ro.

Citește și...