Câți bani a plătit, de fapt, Dani Mocanu pentru transplantul de păr din Turcia

Publicat: 18/01/2020 | 12:52
Câți bani a plătit, de fapt, Dani Mocanu pentru transplantul de păr din Turcia

Celebrul manelist Dani Mocanu, cel care se laudă cu un număr impresionant de vizualizări pe canalul său de YouTube, detronându-l, de altfel, chiar pe Smiley, la un moment dat, a dorit să își schimbe look-ul, iar pentru asta s-a decis să apeleze la ajutorul medicilor. 

Masnelistul a luat decizia de a face un transplant de păr, iar ”evenimentul” a avut loc într-o clinică din Turcia. Așa cum și-a obișnuit fanii, Dani Mocanu a punctat fiecare moment al intervenției, chiar dacă – ulterior – a trecut și prin clipe mai puțin plăcute din cauză că nu a respectat sfatul medicilor și nu a purtat o banderolă de protecție pe cap. Însă, așa cum se spune, totul este bine atunci când se termină cu bine, iar Dani Mocanu se poate lăuda acum, cu noua podoabă capilară.

Firește, nu au lipsit întrebările referitoare la costurile acestei intervenții chirurgicale, iar potrivit informațiilor apărute în media Dani Mocanu ar fi scos din buzunar aproximativ 3.000 de euro pentru a arăta… altfel. Iar tonusul său, după cum au observat fanii, a crescut imediat după ce operația a avut loc.

Dani Mocanu

”Am produs până la vârsta mea câteva milioane de euro singurel”

Dani Mocanu este un artist care lasă modestia deoparte de fiecare dată când vine vorba despre succesul uriaș pe care îl înregistrează. Cumpune și muzica, și versurile, declară că a reușit, prin forțe proprii, să devină milionar în euro, însă nu uită nici perioadele în care nu avea bani ”nici măcar de o cola”.

“În ziua de azi, dacă dai de 2-3 lei, e la modă să îți iei arfe și să pozezi în mare smardoi sau cine știe ce mafiot. Orașele din România sunt pline, din păcate, de specimene de genul acesta… Eu am 27 de ani și am produs până la vârsta mea câteva milioane de euro singurel, pe barba mea, dar caracterul meu a rămas la fel ca atunci, când poate nu aveam bani nici măcar de o cola. ( Cei ce mă cunosc pot confirma). Stați cu picioarele pe pământ, fraților… O ZI BUNĂ TUTUROR”, a scris Dani Mocanu, la un moemnt dat, pe pagina sa de socializare.

Citește și...