Câți bani au câștigat la botez Gabriela Cristea și Tavi Clonda! N-au suportat nicio cheltuială și au plecat acasă cu o sumă frumușică

Publicat: 15/04/2018 | 12:43

Sâmbătă (14 aprilie) a fost o zi încărcată cu emoții pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Slujba de creștinare a fetiței lor, Bella Victoria Margot, a avut loc la o biserică din apropierea casei lor din Corbeanca. Fetița a avut patru nași, cuplul format din Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, dar și sora lui Tavi, Ioana Aramă și Tudor, cel mai bun prieten al tăticului.

După botez, alaiul de petrecăreți s-a dus la un local de fițe din Pipera. Zilele trecute, Gabriela Cristea susținea că va avea în jur de 150 de invitați. Întreaga cheltuială la local a ajuns la 15.000 de euro. Cu toate acestea, cheltuielile nu au fost suportate de Gabi Cristea și de Tavi, ci de Antena 1. Ei au acceptat să ofere exclusivitatea botezului fetiței lor, astfel că vestimentația, localul și muzica au fost asigurate de postul tv.

Cu ce sumă s-au ales la final Gabi Cristea și Tavi Clonda

Suma pe care cei doi au câștigat-o la botezul fetiței lor nu a fost una mică. Cei aproximativ 150 de invitați nu s-au uitat la bani, mai ales că au fost răsfățați cu cele mai alese mâncăruri și băuturi într-unul din cele mai selecte localuri din București. Surse Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, au dezvăluit Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au ales cu aproximativ 24.000 de euro.  În privința nașilor, sursele noastre susțin că cei celebri au dat 1.000 de euro, iar ceilalți doi au dat în jur de 500 de euro fiecare, asta pe lângă cadourile pentru micuța Victoria. Suma totală le-a revenit integral Gabrielei Cristea și lui Tavi Clonda, întrucât nu au fost nevoiți să plătească niciun leuț pentru botez.