Gabriela Cristea a refuzat Kanal D și a semnat cu… Antena! Avem detalii

Publicat: 03/04/2018 | 23:04

La trei luni de la mega-scandalul din televiziune, când Gabriela Cristea a aflat din presă că Bianca Drăgușanu a înlocuit-o definitiv la emisiunea “Te vreau lângă mine“ (VEZI MAI MULTE AICI), CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, are toate detaliile despre decizia de ultimă oră pe care bruneta a luat-o.

Potrivit surselor noastre, Gabriela Cristea a refuzat Kanal D și a semnat cu… Antena, tocmai ca să se răzbune pentru că nu a mai fost lăsată să revină la cârma emisiunii “Te vreau lângă mine“. Atât ea, cât și soțul ei au acceptat să ofere exclusivitatea botezului fetiței lor, care va avea loc în curând, trustului Antena. Bineînțeles, pe lângă marele eveniment, cei doi vor avea apariții TV, atât pe Antena 1, cât și pe Antena Stars, dar și pe site-urile care aparțin de același trust.

Recent, Tavi Clonda și soția lui au avut o primă apariție TV la Antenă, au împărășit detaliile marelui eveniment, dar au și degustat atât bucatele, cât și băuturile care vor fi alese pe sprânceană pentru invitații care vor participa la botez. (VEZI ȘI: Gabriela Cristea, emisiune nouă la Kanal D!)

“Toate contractele mele sunt confidențiale”

În schimbul acestei exclusivități, trustul Antena le-a asigurat celor doi toate cele necesare botezului, începând de la localul unde va avea loc petrecerea, până la vestimentația lor și muzica ce va anima invitații. Bineînțeles, totul a fost realizat în regim de barter, nimeni nu va plăti nimic și toți vor avea de câștigat. Trustul va avea exclusivitatea botezului fiicei uneia dintre cele mai apreciate vedete de televiziune, Gabriela Cristea va fi scutită de cheltuielile evenimentului, iar organizatorii vor beneficia de publicitate.

Contactată de CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, pentru a comenta informațiile pe care le deținem, vedeta ne-a declarat:“Nu doresc să comentez. Toate contractele mele sunt confidențiale”. (CITEȘTE ȘI: Gabriela Cristea a slăbit 10 kilograme într-un timp record)

Au degustat din cele mai alese preparate pentru a decide meniul de la botez

„Arată foarte bine. Noi suntem amândoi pofticioşi. Este foarte bun. Este important aperitivul, este ceva pentru toate gusturile. Sigur, voi cânta şi eu. Am o piesă specială pentru fetiţă şi pentru mamă…”, a spus Tavi Clonda.

„Victoria va avea mai multe ţinute, eu voi avea două rochii. Casa noastră e plină de jucării de când a apărut ea, e un fel de magazin de jucării la noi în casă. Nu am avut probleme mari cu ea, nu a făcut febră niciodată. Este un copil care are nevoie de socializare. Tavi îşi doreşte foarte mult un al doilea copil şi eu îmi doresc, dar nu acum.” a declarat și Gabriela Cristea, în legătură cu pregătirea marelui eveniment.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...