Câți bani strâng Brigitte și Florin Pastramă din darurile de nuntă

Publicat: 08/06/2019 | 14:55

La 42 de ani, Brigitte Pastramă are o avere estimată la peste 1 milion de euro, investițiile imobiliare deținând primul loc în agenda încărcată a vedetei. Femeie de afaceri, Brigitte pare a avea fler, din punct de vedere financiar, iar nunta cu Florin Pastramă va fi încă un prilej pentru creșterea veniturilor.

După ce a participat la show-ul ”Ferma”, Brigitte s-a ”ales” cu o sumă frumușică – peste 50.000 de euro, conform unor surse. Iar nunta va aduce, cu siguranță, alte sume impresionante. 400 de invitați vor participa la eveniment, iar cei care sunt foarte pricepuți în organizarea unor astfel de evenimente spun că Brigitte și Florin Patramă ar putea primi, din partea invitaților, chiar… 120.000 de euro.

Citește și: Brigitte, diagnosticată cu cancer! A făcut anunțul bulversant în ziua cununiei cu Florin Pastramă

Brigitte și Florin Pastramă
Brigitte și Florin Pastramă

Conform click.ro, petrecerea, decorul și alte detalii vor fi făcute în sistem barter. Viitorii miri le vor face publicitate pe rețelele lor de socializare și la tv celor care îi ajută în organizare. Suplimentar, Brigitte și Florin Pastramă au exclusivitate cu postul Pro Tv, astfel că vor fi remunerați cu o altă sumă consistentă.  Firește, mirii au tot interesul să-și „vândă” imaginea, ceea ce este și de înțeles, în ultimă instanță. Iar zicala ”ban la ban trage” își găsește confirmarea.

S-a aflat data nunții lui Brigitte și a lui Florin Pastramă

Gata cu suspansul! Brigitte și Florin Pastramă își vor jura iubire și credință în fața Lui Dumnezeu pe 7 iulie. Una dintre prietenele brunetei a dezvăluit că aceasta va purta o singură rochie de mireasă care va fi cu adevărat spectaculoasă. De asemenea, viitoarea mireasă nu își dorește să respecte tradițiile românești specifice unei nunți…

Citește și: Prima reacție a Ralucăi Podea după ce a aflat că Florin Pastramă s-a căsătorit cu Brigitte

Va fi o nuntă foarte mare, cu peste 400 de invitați, pe pajiște, în stil american, totul în aer liber. Brigitte va avea o singură rochie de mireasă, nu se va schimba de mai multe ori. Una și bună, spune ea. Încă nu s-a hotărât, are câteva variante din care va alege, dar va fi un model clasic. Nu va fi o nuntă cu tradiții românești, Brigitte a spus deja că nu vrea să fie furată. Cât despre invitați, vor participa toți prietenii apropiați, a declarat una dintre prietenele brunetei, relatează revista VIVA!.

Vedeta nu are de gând să-l invite pe fostul soț, Ilie Năstase, la nunta sa. În plus, ea este foarte dezamăgită de declarațiile făcute de Nasty după cununia ei civilă.

“Nici nu se pune problema să-l invite pe Ilie Năstase. A rămas înmărmurită când a auzit ce a declarat, după nunta ei. Brigitte este foarte supărată pe el, nu se aștepta să fie atât de răutăcios. Ar trebui să fie bucuros că și-a găsit fericirea. Brigitte i-a urat după nuntă să fie fericit și se aștepta ca și el să facă același lucru”, a mai spus aceeași prietenă, conform sursei citată mai sus.

 

Citește și...