Catrinel Menghia, surprinsă în toată splendoarea cu lenjeria intimă la vedere

Publicat: 17/05/2018 | 13:58

Catrinel Menghia face furori la Festivalul de Film de la Cannes. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Vedeta a fost urmărită, pas cu pas, de fotografi și a fost surprinsă în ipostaze care-ți taie respirația. (CITEȘTE ȘI: VIDEO. CATRINEL MENGHIA, FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ PE COVORUL ÎNTINS LA O GALĂ REGALĂ! E CEA MAI DECUPATĂ ŞI CEA MAI TRANSPARENTĂ ROCHIE PURTATĂ DE ROMÂNCĂ)

Catrinel Menghia a făcut un spectacol de zile la mari la Cannes, acolo unde se află fotomodelul de câteva zile. Vedeta a pozat în diverse ipostaze, în ținute spectaculoase, dar… a pozat și pentru numărul din iulie a revistei Elle România. Echipa publicației a realizat un pictorial cu în timp ce purta creații de la Valentino, Dolce&Gabbana, Louis Vuitton, Celine, Max Mara sau Ermanno Scervino și bijuterii Chopard de milioane de euro pe celebra terasă și plajă a hotelului Martinez. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR)

Catrinel Menghia, pictorial pentru Elle România

Catrinel Menghia, cu lenjeria intimă la vedere

Ba mai mult decât atât, Catrinel Mengia a fost și protagonista unui moment cu totul neașteptat. Îmbrăcată într-o rochie de culoare neagră, Catrinel Menghia a fost surprinsă în timp ce făcea stretching. Cu un picior ridicat la nivelul capului, pe un copac, Catrinel Menghia și-a arătat lenjeria intimă în toată splendoarea. (VEZI IMAGINI AICI: Catrinel Marlon Sighted on the Croisette in Cannes)

Citește și...