Catrinel Sandu a luat o decizie radicală după moartea tatălui ei!

Publicat: 08/07/2019 | 22:23
Catrinel Sandu a luat o decizie radicală după moartea tatălui ei!

La o săptămână de când tatăl ei s-a stins în urma unui accident vascular cerebral, Catrinel Sandu (43 de ani) a luat o hotărâre importantă.

Pentru că se teme să-şi mai lase mama de 70 de ani singură, Catrinel a stabilit ca Mia Sandu să locuiască jumătate de an cu ea în SUA, iar proprietatea din centrul Capitalei să o vândă.

Mia şi Nicu au locuit într-o casă imensă, cu o curte mare şi grădină. Pentru că a rămas singură, Mia nu va mai putea să întreţină proprietatea, a vorbit cu fiica ei şi au decis să renunţe la imensitatea de casă şi să ia un apartament cu patru camere în centrul oraşului. În perioada iernii, Mia va sta în America, iar vara va veni în ţară cu toată familia lui Catrinel. Fiica ei nu vrea să o lase singură şi nici nu poate renunţa definitiv la ţara natală”, a spus pentru click.ro un apropiat al familiei Sandu.

Mesajul sfâșietor postat de Catrinel Sandu după ce tatăl ei a murit

Catrinel Sandu a urcat pe Insta Story următorul mesaj: “Din păcate, tata, Nicu Sandu, a plecat azi-noapte într-o lume mai bună. Toți care doresc să își ia rămas bun de la el, pot veni la Capela Mare a Cimitirului Bellu marți, 2 iulie, începând cu ora 13:00”. Ulterior, ea a împărtășit și pe Facebook drama pe care o trăiește la vârsta de 41 de ani… se pregătește să își îngroape tatăl, care a făcut accident vascular în urmă cu aproape patru luni.

“Domnul Nicolae Sandu, în vârstă de 71 de ani, s-a prezentat la noi, la Spitalul Clinic Colentina, în data de 20 martie, cu semne evidente de accident vascular cerebral, având hemiplegie stângă și globii oculari deviați spre dreapta. Diagnosticul definitiv, stabilit în urma investigațiilor amanunțite, a fost de hematom intracerebral spontan fronto-temporo-insular drept, survenit în contextul unui puseu hipertensiv, cu sindrom de hipertensiune intracraniană. Pacientul a fost internat imediat în Secția de Terapie Intensivă. Starea sa la acel moment era una delicată, mai ales din cauza antecedentelor sale medicale – by-pass aortocoronarian, antiagregat, diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, sindrom anxios. Condiția domnului Sandu a impus o intervenție chirurgicală de urgență. Imediat după operație, domnul Sandu a fost cooperant și a reușit să execute ordine simple, dar și-a menținut un deficit motor și o stare de somnolență. Imobilizarea la pat a condus la apariția unor complicații de natură pulmonară și urinară”, a declarat dr. Bogdan Furtună, director medical la Spitalul Colentina, într-un interviu mai vechi.

Citește și...