Caz incredibil în Baia Mare! Trei persoane ucise, una, în comă, toate în 24 de ore

Publicat: 04/03/2019 | 20:09
Caz incredibil în Baia Mare! Trei persoane ucise, una, în comă, toate în 24 de ore

Caz incredibil în Baia Mare. Trei persoane au fost ucise ucise, una este în comă, la spital! Acesta este blanțul evenimentelor din ultimele 24 de ore din Baia Mare.

În primul caz a fost vorba despre un băbat și o femeie, care au fost găsiți în casă decedați, într-un apartament situat la etajul X de pe strada Gării. Ușa era încuiată, iar decesul se pare că ar fi survenit în cursul zilei de duminică. Ambii au fost înjunghiați, conform unor surse apropiate anchetatorilor. Bărbatul se pare că locuia în apartament și obișnuia să primească vizitatori, cu care consuma alcool, uneori peste măsură. Femeia nu a fost încă identificată.

În cel de-al doilea caz este vorba tot despre un bărbat și o femeie, căsătoriți. Vecinii celor doi susțin că în casă se auzeau frecvent țipete și scandaluri. Astăzi, 4 martie, cei doi au fost găsiți în casă, bărbatul era decedat, iar femeia, în comă. Vasile Pop, directorul interimar al Spitalului Judeţean “Constantin Opriş” din Baia Mare, a declarat că femeia este în stare gravă, după ce a suferit mai multe leziuni la nivelul capului.

Deși inițial s-a luat în calcul varianta unui autor comun, în cele din urmă această ipoteză a ieși din calculele anchetatorilor.

Oana Alexa-Gonczi, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, a arătat că un echipaj SMURD a preluat, în jurul orei 13.00, o femeie în vârstă de 37 de ani, în stare de inconştienţă şi a transportat-o la UPU Baia Mare.

Potrivit unor surse, femeia era angajată la Primăia Baia Mare, la Direcția de Patrimoniu, are 37 de ani şi are doi copii minori, în vârstă de 13 şi 15 ani. Soţul său avea 46 de ani.

Descoperiți de fiica lor, adolescentă

Potrivit axanews.ro, adolescenta care tocmai a împlinit 15 ani cu o zi în urmă a fost cea care a făcut dscoperirea macabră. Ea și-a sunt părinții, însă aceștia nu i-au răspuns, astfel că adolescenta a început să se îngrijoreze. În drum spre casă (probabil de la școală), ea a cerut ajutorul unor polițiști locali, pe care i-a rugat să o însoțească acasă. În momentul în care a deschis ușa, ea și-a găsit părinii întinși pe jos, înconștienți. Un polițist local a fost cel care a cerut ajutor prin 112.

Cazul a ajuns atât în atenţia Serviciului Public de Asistenţă Socială Baia Mare, cât şi în cea a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Maramureş. “În primul rând, copiii vor beneficia de consiliere psihologică. În al doilea rând, vor fi identificate rudele de până la gradul patru. În cazul în care niciuna nu îşi va asuma responsabilitatea creşterii copiilor, vor fi luate alte măsuri legale, inclusiv o măsură de protecţie specială”, a declarat Adrian Mândru, purtătorul de cuvânt al DGASPC Maramureş.

Cazul este cercetat de polițiști, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş.

Romana ANGHEL

Citește și...