Caz inedit! Un convoi format din cinci căruţe, cu 13 oameni a parcurs 100 de km prin țară. Unde se duceau și cum au fost sancționați

Autor:
Publicat: 20/04/2020 | 18:41
Caz inedit! Un convoi format din cinci căruţe, cu 13 oameni a parcurs 100 de km prin țară. Unde se duceau și cum au fost sancționați

În vreme de pandemie, când restricțiile de circulație sunt destul de stricte, un convoi format din cinci căruţe, în care se aflau 13 persoane, inclusiv minori, a reușit să parcurgă 100 de kilometri prin țară, fără să fie oprit.

Convoiul a fost depistat luni de o patrulă de jandarmi din Alba, după ce străbătuse deja o distanță considerabilă. În urma verificărilor au fost aplicate amenzi de 10.000 de lei, pentru că cei în cauză nu deţineau declaraţii pe proprie răspundere completate cu date valabile. (CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL FĂCUT DE MINISTRUL SĂNĂTĂȚII! CÂND AR PUTEA SĂ SE REDESCHIDĂ ȘCOLILE)

„Deşi în contextul actual generat de răspândirea COVID-19, jandarmii execută zilnic misiuni de escortare a convoaielor auto care tranzitează judeţul Alba, astăzi au fost puşi în situaţia de a opri şi verifica un convoi format din 5 atelaje hipo, după ce parcursese peste 100 de kilometri. Convoiul, din care făceau parte 13 persoane (dintre care şi minori), se deplasa din judeţul Cluj spre localitatea Sebeş, iar în localitatea Aiud a fost surprins de o patrulă de jandarmi. Persoanele au declarat că se îndreptau spre Sebeş cu scopul de a găsi locuri de muncă”, a transmis, luni, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Alba, conform Agerpres.

În urma verificărilor efectuate de jandarmi, au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 10.000 de lei. (VEZI ȘI: IMAGINI INCREDIBILE DIN FETEȘTI! BĂTAIE DE STRADĂ CU BÂTE! FORȚELE DE ORDINE AU FOST DEPĂȘITE DE SITUAȚIE)