Caz revoltător! Angajatul unui supermarket a fost filmat când ștergea coșurile cu propria salivă

Autor:
Publicat: 10/07/2020 | 21:45
Caz revoltător! Angajatul unui supermarket a fost filmat când ștergea coșurile cu propria salivă

Imagini șocante au fost surprins de clienta unui supermarket. În plină epidemie, când măsurile de prevenire a răspândirii virusului COVID-19 sunt esențiale, un angajat al magazinului a fost filmat în timp ce ștergea coșurile cu propria salivă.

Evenimentul revoltător a avut loc într-un supermarket din Canada. Marta Casimiro își făcea cumpărăturile într-un magazine din Toronto când a văzut cum bărbatul scuipa pe o lavetă cu care apoi curăța coșurile, fără să îi pese că suntem în plină pandemie, relatează City News. (CITEȘTE ȘI: ANUNȚ OFICIAL! POSTUL PROTV, LOVIT DE COVID-19. MAI MULȚI ANGAJAȚI, CONFIRMAȚI POZITIV CU NOUL CORONAVIRUS)

Când a observat procedura pe care o folosește bărbatul, femeia a fost dezgustată și a filmat imediat întreg incidentul. Marta a mers cu înregistrarea video la managerul supermarketului, care i-a ignorant însă plângerea și a refuzat să o ia în serios.

„Pentru mine asta înseamnă terorism”

După ce a fost uluită de practica pe care angajatul o folosea pentru a șterge coșurile de cumpărături, Marta Casimiro a avut parte de un alte șoc. Pus în fața imaginilor managerul supermarketului a ignorat acuzațiile și a refuzat să ia atitudine. (VEZI ȘI: ALERTĂ LA GRANIȚA CU GRECIA! AUTORITĂȚILE ELENE AU ANUNȚAT MĂSURI DRASTICE, DUPĂ CE 29 DE TURIȘTI, ROMÂNI ȘI BULGARI, AU FOST DEPISTAȚI CU CORONAVIRUS)

„Nu mi-a venit să cred. Am fost șocată… Sunt scârbită. Managerul își protejează angajații. A spus că nu vrea să vadă filmarea. Nu m-a crezut și m-a tratat foarte urât”, a declarat femeia.

Marta nu s-a oprit aici, ci a mers mai departe reclamând incidentul la șefii companiei de care aparține magazinul, iar după câteva zile i s-a răspuns că angajatul în cauză a fost suspendat.

„Nu putem permite ca astfel de lucruri să fie trecute cu vederea. Sunt furioasă și foarte dezamăgită. Trăim în pandemie, cum credeți că ne simțim? Pentru mine asta înseamnă terorism”, a mai spus femeia.