Caz șocant în Iași! Un tânăr a fost prins în timp ce viola o fetiță de 6 ani într-o casă părăsită

Publicat: 31/10/2018 | 10:07
Caz șocant în Iași! Un tânăr a fost prins în timp ce viola o fetiță de 6 ani într-o casă părăsită

O comunitate din județul Iași este în stare de șoc, după ce s-a aflat căo fetiță de doar șase anișori a fost violată de un bărbat. Agresorul a fost văzut de doi localnici în timp ce întreținea relații intime cu micuța și au încercat să-l imobilizeze. Tânărul a reușit să scape din mâinile salvatorilor copilei, care au mărturisit că ar fi putut să fie ucisă aceasta.

Un tânăr a fost prins în timp ce viola o fetiță de 6 ani într-o casă părăsită din județul Iași

Scenele cutremurătoare s-au petrecut în satul Buznea din comuna ieșeana Ion Neculce, vineri, pe 26 octombrie, dar s-a aflat abia azi, potrivit bzi.ro. Doi bărbați l-au surprins pe un tânăr de 26 de ani în timp ce viola o fetiță de 6 ani. Deși au încercat să-l prindă și să-l dea pe mâna polițiștilor, violatorul a reușit să scape. Din fericire, el a fost prins câteva ore mai târziu. Conform sursei citată mai sus, Daniel Luca a ademenit-o pe copilă într-o casă părăsită, unde a lovit-o şi ameninţat-o, iar mai apoi a dezbrăcat-o şi a batjocorit-o. Salvatorii micuței l-au văzut pe agresor fără pantaloni, iar victima, dezbrăcată.

Localnicii sunt conștienți că trauma o va marca pe viață pe fetiță, care va fi consiliată. Ei nu și-au ascuns temerea că micuța ar fi putut chiar să fie omorâtă dacă nu era găsită de săteni.

“Asa ceva nu am crezut ca poate exista. A nenorocit o fetita de sase ani. Cum poti sa faci asa ceva? Oricum copila asta a avut mare noroc… Eu cred ca putea sa o si omoare daca nu treceau oamenii aia pe strada”, a declarat un localnic.

Fetiţa a fost găsită dezbrăcată şi plină de sânge în zona intimă. Ea a fost dusă la UPU Târgu Frumos, apoi mutată la Spitalul pentru Copii Sfanta Maria. După ce a fost prezentat în faţa judecătorilor, Daniel Luca a fost arestat preventiv pentru viol şi tâlhărie, iar dacă se va dovedi că se face vinovat de comiterea acestor fapte va petrece următorii ani în spatele gratiilor.