Caz șocant în Vâlcea. O femeie și-a ucis bebeluşul. I-a băgat un ciorap în gură până s-a sufocat și apoi l-a aruncat într-o găleată

Publicat: 20/10/2019 | 14:15
Caz șocant în Vâlcea. O femeie și-a ucis bebeluşul. I-a băgat un ciorap în gură până s-a sufocat și apoi l-a aruncat într-o găleată

O femeie din Vâlcea și-a ucis propriul bebeluș după ce l-a născut singură acasă. Aceasta i-a băgat un ciorap în gură până s-a sufocat și, ulterior, i-a aruncat trupul fără viață într-o găleată. Polițiștii au aflat despre cazul șocant de la medicul care a operat-o pe mămica, după ce aceasta a mers la spital.

O femeie și-a ucis bebeluşul după ce l-a născut

Polițiștii oraşului Brezoi, județul Vâlcea, au fost sesizaţi de către un doctor că la spital a ajuns o femeie de 37 de ani, căreia i s-a stabilit diagnosticul de “retracţie de placentă”. Medicii au constatat că femeia născuse recent și au trimis-o urgent la un spital din Vâlcea unde a fost operată.

În lipsa nou-născutului, anchetatorii au făcut mai multe verificări, stabilind că femeia locuieşte singură, fără forme legale, într-un apartament al iubitului ei, plecat la muncă în străinătate. Când au intrat în apartament, anchetatorii au găsit în baie, sub mai multe haine, cadavrul unui băiețel nouă-născut, într-o găleată. I-a băgat în gură un ciorap şi a murit sufocat.

S-a deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere ori vătămarea nou-născutului săvârşită de către mamă, urmând a se da soluţie procedurală prin Parchetul de pe Lângă Judecătoria Brezoi.

Citește și...