Caz șocant în Vaslui! Ștefan Frunză este tatăl propriilor nepoți

Publicat: 29/10/2019 | 09:00
Caz șocant în Vaslui! Ștefan Frunză este tatăl propriilor nepoți

Ștefan Frunză, din localitatea Valea Grecului, județul Vaslui, a șocat pe toată lumea după ce s-a aflat că a întreținut relații sexuale cu fiica lui. În 2004 s-a aflat totul!

Bărbatul a fost reclamat de soție la poliție și, ulterior condamnat. În urma cercetărilor, s-a stabilit că acesta întretinea raporturi cu fata lui încă din 2000. Fiica lui lui Ștefan Frunză, care atunci avea 25 ani, avea doi copii, iar in urma analizelor AND s-a constat că sunt făcuti cu propriul ei tată.

Cei doi copii rezultaţi în urma relaţiilor incestuoase au fost preluaţi de reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui şi daţi in plasament unor asistenti maternali.

Ștefan Frunză a fost condamnat pentru incest la patru ani de închisoare cu executare. De asemenea, fiica lui a primit doi ani cu suspendare pentru că a acceptat să facă sex cu propriul tată.

Eliberat, bărbatul a reluat relațiile cu propria fiică. A ajuns din nou după gratii după ce soția l-a prins în flagrant. În timpul cercetărilor, s-a stabilit că fiica lui era însărcinată cu cel de-al treilea copil, tatăl fiind tot Ștefan Frunză.

Judecat pentru a doua oară pentru incest, a fost condamnat la o nouă pedeapsă de patru ani de închisoare, la care s-a adăugat un spor de aproape doi ani.Tatăl incestuos a fost eliberat din închisoare în 2011, după ce judecătorii vasluieni i-au contopit cele două condamnări.

Citește și...