Caz şocant! L-a spânzurat cu prelungitorul şi l-a aruncat pe geam! Totul a plecat de la o…

Publicat: 04/12/2017 | 18:47
Caz şocant! L-a spânzurat cu prelungitorul şi l-a aruncat pe geam! Totul a plecat de la o…

Discuţia dintre doi bărbaţi aflaţi la o petrecere a degenerate, iar unul dintre ei a sfârşit aruncat pe geam! Cearta a plecat de la o femeie.

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Adâncata, şi-a găsit sfârşitul sâmbătă seară, după o beţie. Ioan Ilaş venise la locuinţa lui Mihăiţă Airinei, aşa cum făcea de obicei în ultima vreme. Aici se afla mai multă lume, inclusiv o femeie, Ancuţa-Maria Olar, la care râvneau atât Ilaş, cât şi Airinei.

Pe fondul geloziei, între cei doi a început o dispută verbală, care în scurt timp a degenerat într-o bătaie în toată regula. Mihăiţă Airinei l-a lovit de mai multe ori pe Ioan Ilaş, apoi l-a aruncat pe geam şi l-a strâns de gât cu un prelungitor până când cel din urmă şi-a dat ultima suflare, scrie monitorulsv.ro

Uluitor, în ciuda celor întâmplate, petrecerea a continuat. Un vecin, care a ajuns întâmplător acolo, l-a văzut pe bărbatul decedat şi a sunat la 112.

Mihăiţă Airinei a fost reţinut sâmbătă noapte pentru comiterea infracţiunii de omor, iar în cursul zilei de ieri magistraţii de la Tribunalul Suceava au emis pe numele său un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Citește și...