Caz șocant! O femeie a decedat după ce a fost linsă de animalul său de companie. Cum a fost posibilă tragedia

Autor:
Publicat: 06/07/2020 | 23:30
Caz șocant! O femeie a decedat după ce a fost linsă de animalul său de companie. Cum a fost posibilă tragedia

Animalele de companie fac viața oamenilor mai frumoasă și sunt prieteni de nădejde, care își ajută stăpânii la nevoie. Însă uneori lucrurile pot sta diferit. Un caz incredibili a șocat lumea. O femeie s-a stins din viață din cauza proprie pisici.

Evenimentul tragic a avut loc în Australia, unde o bătrână de 80 de ani a fost ucisă chiar de pisica de care avea grijă de ani de zile. Cele două locuiau în Melbourne, iar totul s-a întâmplat extrem de rapid, fără ca cineva să se poată aștepta la asta. (CITEȘTE ȘI: PISICĂ INFECTATĂ CU COVID-19 ÎN SPANIA! MEDICII AU EUTANASIAT-O. MOTIVUL…)

În timpul zilei, femeia s-a jucat cu pisica, așa cum o făcea de obicei, iar dintr-o neatenție animalul a zgâriat-o superficial pe femeie. Evenimentul a trecut neobservat și cele două și-au petrecut ziua în mod normal. Însă, noaptea a fost cea care a adus clipa nefastă. În timp ce bătrâna dormea pisica s-a apropiat și i-a lins rănile, manifestându-și astfel afecțiunea.

Saliva pisicii a acționat ca o otravă

Deși nimeni nu se aștepta la asta, se pare că saliva pisicii a acționat ca o otravă. În urma acestei întâmplări bătrâna, în vârstă de 80 de ani, a făcut o formă gravă de meningită. Boala a fost cauză de bacteriile din saliva animalului. (VEZI ȘI: DE CASCADORII RÂSULUI! TÂNĂRĂ DIN BRAȘOV, FURIOASĂ CĂ NU POATE INTRA CU PISICA ÎN MALL SĂ CUMPERE HAINE: „SCHIMBAȚI ORDONANȚA!”)

Din păcate, boala a fost atât de gravă încât femeia a decedat. Aceasta a stat în comă timp de nouă zile. Deși medicii au făcut tot ce era posibil au apărut și mai multe complicații iar femeia nu a răspuns la tratament, așa că membrii familiei au hotărât să le spună medicilor să oprească aparatele care o ajutau să trăiască, potrivit Daily Mail.

„Complicațiile cauzate de saliva pisicilor provoacă cel puțin o moarte pe săptămână”, a spus directorul secției de boli infecțioase de la spitalul din Melbourne.