Caz șocant! O tânără şi-a ucis iubitul, l-a gătit şi a servit mâncarea unor muncitori

Publicat: 22/11/2018 | 10:50
Caz șocant! O tânără şi-a ucis iubitul, l-a gătit şi a servit mâncarea unor muncitori

O tânără marocană a șocat întreaga lume, după ce și-a ucis iubitul, pentru a prepara un fel de mâncare tradiţional din orez şi carne, servit unor muncitori pakistanezi. Bărbatul a fost omorât în urmă cu trei luni, când şi-a anunţat iubita că intenţionează să se căsătorească cu verişoara lui, tot din Maroc.

Cum a fost descoperită crima

Abia acum s-a aflat despre crima înfiorătoare, după ce fratele victimei a găsit un dinte în blenderul acuzatei, iar testele ADN au demonstrat că aparţinea fratelui său. Procurorii din Emiratele Arabe Unite spun că femeia în vârstă de 30 de ani şi-a recunoscut vina, punând gestul pe seama unui „moment de nebunie“, potrivit BBC.

Anchetatorii susţin că femeia şi-a ciopârţit iubitul, i-a gătit trupul şi l-a folosit pentru un fel tradiţional de mâncare cu orez, cunoscut drept „kabsa”. Le-a servit apoi mâncarea unor muncitori pakistanezi pe care îi angajase.

În timpul interogratoriului, acuzata a mărturisit că a vrut să se răzbune pentru că a fost părăsită după şapte ani în care a investit financiar în iubitul care avea puţin peste 20 de ani. După crimă, femeia a cerut ajutorul unui prieten pentru a curăţa urmele de sânge din apartament.

Citește și...