Caz uluitor în showbiz! O ispită de la ”Insula Iubirii”, ”agățată” de un bărbat ce se dă drept Alibec!

Publicat: 19/11/2018 | 14:19

Caz uluitor în showbiz-ul românesc! Una dintre sexy-ispitele din reality show-ului matrimonial “Insula Iubirii” a fost ”agățată”, în mediul online de un individ ce se dă drept Denis Alibec. CANCAN.RO, SITE-UL NR 1, DIN ROMÂNIA, vă prezintă, detalii uluitoare.(CITEȘTE ȘI: A DEPUS PLÂNGERE LA POLIȚIE PENTRU FURT: ”SOȚIA MEA ȘI ȘOFERUL AU FUGIT DIN CASĂ CU O GEANTĂ CU BANI!”)

Zilele trecute, Nicoleta Dragne, una dintre reperzentantele sexului frumos ce a făcut senzație în renumitul show matrimonial ”Insula Iubirii”, a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută, în mediul virtual. Un bărbat ce se dă drept Denis Alibec a încercat să o seducă prin intermediul unei rețele de socializare. Imediat ce l-a desconspirat pe ”infractor”, Nicoleta a cerut ajutorul prietenilor din mediul virtual și a insistat ca internauții să raporteze contul fals pe care îl folosește respectivul individ.(NU RATA, AICI: CEA MAI CUNOSCUTĂ FATĂ DE ORAȘ A FOST TRASĂ PE DREAPTĂ, IAR FIOLA A TRĂDAT-O: ”AM BĂUT DOAR O BERE…”)

Ispita Nicoleta, agățată” de un bărbat ce se dă drept Alibec!

A AJUNS PE MASA DE OPERAȚIE

Ispita Nicoleta de la ”Insula Iubirii” a ajuns pe masa de operație. Nu este nimic grav, numai că Nicoleta Dragne nu este foarte mulțumită de felul în care arată o anumită parte a corpului ei. În consecință, nu a mai stat pe gânduri și s-a decis să apeleze la ajutor de specialitate. Deși are un trup cu care reușește să atragă priviri admirative și să facă invidioase multe femei, Ispita Nicoleta nu e complet mulțumită. A decis să își mărească… posteriorul, iar medicii îi stau la dispoziție. (NU RATA, AICI: GIGI BECALI A DAT SPARGEREA LA BANCĂ, IAR NOI AVEM IMAGINILE ”FLAGRANTULUI”!)

”Umplem niște goluri pe care le am pe posterior. Să fie perfect rotund”, a declarat ea înainte de operație. Mărturisește că nu era complexată din această cauză, însă a luat hotărârea de a acționa pentru remedierea situației. ”Nu am un complex, dar atâta timp cât există o modalitate ușoară, am zis: De ce să nu îl fac?”

Nicoleta știa cum va decurge operația, așa că nu și-a făcut foarte multe probleme:

”Se face anestezie locală șiu nu îmi e frică. Am prietene care și-au făcut tot aici (n. red.  – la spitalul respectiv), deci sunt pe mâini bune”. 

Întrebată dacă o agită prezența unui număr mare de persoane, Ispita Nicoleta a răspuns că nu. ”Sunt obișnuită cu agitația de la Insulă. Sunt ok, sunt foarte ok”, a mai spus ea.

Citește și...