Cazul Caracal: Gheorghe Dincă a fost la un pas să fie linşat de vecinii Alexandrei Măceșanu

Publicat: 16/09/2019 | 10:33

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost adus în această dimineață la locuința sa pentru reconstituirea faptelor. În momentul în care a fost coborât din maşină, bărbatul a fost la un pas să fie linşat de vecinii Alexandrei. Anchetatorii vor reface în cursul acestei zile traseul parcurs de Gheorghe Dincă după ce a luat-o la ocazie pe Alexandra Măceșanu, iar marți, traseul parcurs cu Luiza Melencu.

Citește și: Gheorghe Dincă a oferit detalii terifiante din ziua în care a răpit-o pe Luiza: ”Nu miroasea a…”

Gheorghe Dincă a fost la un pas să fie linşat de vecinii Alexandrei Măceșanu

“Criminalul! Cum are tupeul să dea ochii cu familia! HUUU” sunt doar câteva dintre replicile strigate cu furie de vecinii Alexandrei Măceșanu atunci când Gheorghe Dincă a fost scos din mașina poliției. După aceste momente tensionante, monstrul din Caracal a fost luat și dus la liceul în care a învățat fata de 15 ani. Vă reamintim că adolescenta a fost răpită în dimineața zilei de 24 iulie.

Citește și: Ipostaza revoltătoare în care a fost fotografiat Alexandru Cumpănașu chiar în ziua în care Alexandra Măceșanu ar fi împlinit 16 ani

Anunţul privind reconstiturea crimelor pe care Gheorghe Dincă susţine că le-a comis a fost făcut de unchiul Alexandrei Măceşanu, în urmă cu trei zile. “Dragi prieteni, familia mea doar ce a fost anunţată de către procurori că luni şi marţi va avea loc reconsituirea la Caracal a presupuselor crime ale lui Dincă. La doar o zi după ce Alexandra împlineşte 16 ani. Nu ştiu dacă vor include şi experimentul judiciar solicitat de noi, respectiv simularea în aceleaşi condiţii, cu aceleaşi materiale, în acelaşi loc a arderii unui corp omenesc în acel butoi”, a scris Alexandru Cumpănaşu pe pagina lui de Facebook vineri, 13 septembrie.

Gheorghe Dincă le-a declarat procurorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, şi Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie.

Citește și...