Cazul romancei care a fost gasita crucificata in Italia! Un barbat de 50 de ani din Florenta a fost arestat

Publicat: 09/05/2014 | 09:34
Cazul romancei care a fost gasita crucificata in Italia! Un barbat de 50 de ani din Florenta a fost arestat

Un instalator de 50 de ani din Florenţa, suspectat de torturarea şi uciderea româncei Andreea Zamfir, a fost arestat de anchetatorii italieni, informează presa din Peninsulă.

Suspectul şi-ar fi recunoscut faptele, potrivit cotidianului La Nazione, citat de Mediafax.

Cadavrul Andreei Cristina Zamfir (26 de ani, originară din Hunedoara) a fost găsit „crucificat”, luni dimineaţă, la periferia oraşului Florenţa, victima prezentând urme de tortură. Ipoteza analizată de anchetatori este cea a unui criminal în serie, a unui maniac.

Potrivit ziarului La Repubblica, Andrea Cristina Zamfir se prostitua în zona oraşului Florenţa fără a fi „protejată” de vreo grupare de proxenetism. Din această cauză, anchetatorilor le este greu să stabilească locul în care românca a fost abordată de clientul care a omorât-o.

În trecut, românca ar fi avut probleme cu drogurile, dar nu a fost condamnată niciodată pentru infracţiuni de acest tip. Românca a fost cercetată la un moment dat pentru delicte referitoare la imigraţie.

Investigatorii italieni au stabilit că ucigaşul în serie căruia i-a căzut victimă Andreea Cristina Zamfir are înclinaţii sado-maso şi disfuncţii sexuale, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Mai mult, suspectul a fost identificat si pe baza marturiilor unor prostituate. In apartamentul sau, unde suspectul locuia cu parintii, politia ar fi gasit scotch asemanator celui cu care a fost legata romanca ucisa.

După ce declaraţia unei femei care a scăpat cu viaţă, anul trecut, a fost coroborată cu raportul experţilor, s-a ajuns la concluzia că ucigaşul este un italian cu tenul deschis şi chelie, care are vârsta de aproximativ 50-60 de ani. Surse citate de agenţia Adnkronos au declarat că românca ucisă se prostitua la periferia oraşului Florenţa, unde locuia de cinci ani. Ea s-a născut la Hunedoara şi, înainte de a pleca în Italia, a locuit în Drobeta-Turnu Severin.

Autopsia a stabilit că Andreea Zamfir a murit din cauza unei hemoragii interne care a fost provocată de actele de tortură la care a fost supusă.

G.C.

Citește și...