Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui CORNEL GALEŞ, la o zi după ce şi-a înmormântat soţia!

Moartea Ilenei Ciuculete a lăsat un gol în inimile celor ce au cunoscut-o, dar cea mai mare tristeţe i-a produs-o soţului său, cel care timp de 25 de ani i-a fost alături şi a iubit-o necondiţionat. La o zi după vedeta a fost înmormântată, pagina de Facebook  a lui Cornel Galeş este în continuare asaltată de mesaje de condoleanţe.

Conştienţi de durerea care îi macină sufletul, prietenii din mediul virtuali, dar şi artiştii care au cântat cu Ileana Ciuculete pe aceaşi scenă îl încurajează pe cel care i-a fost soţ şi i-a stat alături până în ultima clipă a vieţii.

"Marea noastră doamnă nu imi revin după vestea tristă si vă multumesc din suflet ca am avut onoarea să lucrez cu dumneavosraă, pentru relaţia apropiată, pentru caracterul si calitatea artistică pe care nu multi o au. Un înger a plecat la îngeri. Sunt alaturi de tine, Cornel Galeş. Sincere condoleante" este unul dintre mesaje primite.

Cornel Galeş, soţul Ilenei Ciuculete, a decis ca Ileana Ciuculete să fie îmbrăcată în ia cu flori mov pe ultimul drum. Ileana Ciuculete a murit în urma unei ciroze apărute din cauza unei hepatite C nedepistate la timp.

Cornel Galeş a luat decizia ca Ileana Ciuculete să fie îmbrăcată aşa pe ultimul drum deoarece îi era dragă acea bluză şi a purtat-o de nenumărate ori. Inclusiv în clipul melodiei "Ciorbă de curcan" Ileana Ciuculete a apărut în această bluză.

Ileana Ciuculete a fost condusă pe ultimul drum sâmbătă. La înmormântarea artistei au participat numeroase cântăreţe de muzică populară şi de petrecere, printre care Maria Dragomiroiu, Cornelia Catanga, Elena Merişoreanu, Maria Cârneci şi multe alte vedete

Citeste despre:cornel gales, ileana ciuculete


Share On Facebook