Ce a declarat Mihaela Rădulescu despre ”cuibul de milionari” unde au fost interceptați bogătașii României

Autor: I.D.
Publicat: 04/01/2019 | 21:55

Au apărut detalii de ultimă oră legate de celebrele deja interceptări de la Monaco. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă dezvăluie ce a declarat Mihaela Rădulescu despre “cuibul de milionari” unde au fost interceptați bogătașii României. Doar ca să vă faceți o idee, Alain Delon sau Novak Djokovic luau masa zilnic în restaurantul cu pricina…

Nu doar Victor Ciutacu și milionarii României, fini consumatori de Armand de Brignac,au picat pe interceptări în marele dosar al DNA, ci și alte persoane cu greutate, celebre pe tot mapamondul. În afară de Ion Țiriac, Ioan Nicolae, Elan Schwartzenberg sau Remus Truică, au mai fost ascultați Novak Djokovic, Alain Delon sau regretatul Roger Moore.

(VEZI AICI: CODRUŢ MARTA TRĂIEŞTE! FOSTUL SOŢ AL MIHAELEI RĂDULESCU ESTE BĂNUIT CĂ L-A UCIS)

Mihaela Rădulescu, cea care a fost căsătorită timp de patru ani cu Elan Schwartzenberg, a vorbit despre restaurantul ”Avenue 31”, localul unde au fost interceptați mai mulți oameni de afaceri din România. Totodată, prezentatoarea TV a dezvăluit și ce personaje celebre obișnuiau să ia masa în restaurantul situat la parterul blocului Estoril, unde mai mulți “grei” de pe plaiurile mioritice și nu numai dețineau apartamente de lux.

Alain Delon lua masa la restaurantul căruia eu îi zic «cantina» noastră, pentru că e la doi pași de casă și mergem de două, trei ori pe săptămână… Când Monsieur Delon nu e prin zonă, mai am o pereche de ochi albaștri cărora le zâmbesc aproape zilnic, cei ai vecinului meu, Roger Moore (decedat, între timp –  n.r.) Da, chiar celebrul James Bond din vremuri îndepărtate, care locuiește aici, în blocul de lângă mine, dar vine mereu să-și viziteze fiul, care stă chiar… sub mine. Un alt vecin celebru e mai tânărul Novak Djokovic, numărul 1 mondial la tenis, cu care mă mai intersectez la lift sau în garaj”, a spus Mihaela Rădulescu, conform România TV.

Cum a ajuns Ion Țiriac să fie interceptat

După declarația oferită de Mihaela Rădulescu, Victor Ciutacu a intervenit și a oferit detalii despre restaurantul unde au fost interceptați “greii” amintiți mai sus, dar și despre imobilul din Monaco unde Elan Schwartzenberg și Ion Țiriac dețineau, când au fost ascultați, apartamente.

Acesta este blocul Estoril unde, conform informațiilor mele vagi, locuiau, în aceeași perioadă, cu reședință la Monaco, domnii Schwartzenberg și Țiriac. Asta ca să aflați și cum a picat domnul Țiriac pe interceptare dacă nu a avut mandat pe numele domniei sale. Este un bloc, situat la plajă. Mai sunt săptămâna asta niște oferte de închiriere între 13.500 și 36.000 pe lună, în funcție de numărul de camere. Restaurantul se numește Avenue 31 și se află la parterul blocului. Se mănâncă bine, se bea bine…”, a spus Victor Ciutacu.

Cum au fost filați bogătașii României în ”paradisul miliardarilor” de la Monaco

Victor Ciutacu a dezvăluit, la România TV, că a fost interceptat la Monaco, la un restaurant în care se afla cu soția și fiul său. Totul s-a întâmplat în contextul în care cunoscutul jurnalist se afla la masă cu Elan Schwartzenberg și Codruț Marta, ultimul, dispărut fără urmă, între timp.

La restaurantul Avenue, din Monaco, au mai fost interceptați și alți milionari din România, între care Ion Țiriac, Ioan Nicolae și Remus Turică. Dezvăluirile sunt incredibile!

Când am ajuns la Monaco, aveam întâlnire cu domnul Elan Schwartzenberg să bem un șpriț. La 30 de minute de când am intrat în restaurant, pe site-ul ziarului Curentul a apărut informația că Victor Ciutacu a venit de urgență la Monaco, s-a urcat într-un taxi negru și a fost preluat de Elan Schwartzenberg. Și că în acest moment se află la masă cu Elan Schwartzenberg. Soția mea bănuiește că ea și fiul meu erau urmăriți atunci, asta este teoria ei. Eu cu Elan Schwartzenberg am picat colateral. La masă erau trei oameni din familia Ciutacu, Elan Schwartzenberg și, atenție, Codruț Marta!”, a povestit Victor Ciutacu la România TV.

(CITEȘTE ȘI: VICTOR CIUTACU, DEZVĂLUIRE DESPRE MINISTRUL SĂNĂTĂȚII: TELEFON ÎN NOAPTE DE LA SORINA PINTEA)

Analistul politic Bogdan Chirieac a completat că ”este singura ipoteză valabilă, urmărirea unui jurnalist este gravă într-un stat democratic”.

Cu Codruț Marta eram la masă înainte să dispară. Aș fi vrut să-l întâlnesc și după ce a dispărut, dar nu am avut oportunitatea, am încercat, dar… Există două școli de gândire. Una că este la temelia unei clădiri, ca e mort și nu vor ăștia să-l declare și a doua că e pe undeva prin nordul Africii, unde stă bine liniștit, dar eu mă îndoiesc”, a mai spus Victor Ciutacu.

Alte nume grele interceptate de DNA: Ioan Nicolae, Remus Truică…

Problema care se ridică este acoperirea pe care o avea mandatul de interceptare în Monaco, dacă vorbim de spionaj sau dacă interceptarea a fost realizată în normele legale. ”Este o afacere de spionaj. Monaco e independent, dar este independent că vrea și Parisul. Ce să fie, dacă au pus microfoane în Monaco? Unii trebuie să răspundă, nu penal, dar cu cariera, cu magistratura, cineva trebuie să răspundă pentru lucrurile astea” a precizat Bogdan Chirieac.

Nu este prima oară când Victor Ciutacu ajunge să fie interceptat. El a mai fost interceptat în dosarul Alinei Bica, în contextul unei întâlniri cu Elena Udrea.

Ulterior, Victor Ciutacu a dezvăluit faptul că într-un mare dosar al DNA, pe interceptări a picat și omul de afaceri Ion Țiriac. Au avut loc monitorizări și percheziții în paradisul miliardarilor.

Discutăm despre miliardari interceptați la Monte Carlo de DNA în celebrul dosar al disparției lui Cordruț Marta. Procuroarea Carmen Damian i-a interceptat, printre alții, pe magnatul Ion Țiriac, dar și pe multimilionarul Ioan Nicolae. Avem lista completă”, a anunțat Victor Ciutacu.

Apoi, jurnalista Laura Duță a luat cuvântul. “Este un dosar bombă. În 2012 a fost interceptat Ion Țiriac de către procuroarea Carmen Damian care investiga dispariția lui Codruț Marta, dar și dosarul Realitatea. Au fost mandate pe persoane, chiar în Monaco de către ÎCCJ și Curtea de Apel în perioada 2012-2013. Ioan Nicolae a fost interceptat. Vorbea cu o anumită persoană, extrem de mult, despre un anume Dorin. Nu știm dacă este vorba de Dorin Cocoș sau nu. Radu Berceanu, Rareș Bogdan, Moncea Mariana, judecătoarea care s-a ocupat de dosarul insolvenței Realitatea TV, avocații Alexandru Chiciu și Gheorghe Piperea, Marian Vanghelie, Remus Truică, Mircea Dinescu, Cristian Burci și Andreea Blejnar. S-au efectuat peste 50 de percheziții în Franța și Monaco”, a dezvăluit jurnalista la România TV.

(NU RATA: JUDECĂTORII AU RIDICAT ARESTUL PREVENTIV PENTRU ELAN SCHWARTZENBERG. A FOST RETRAS ȘI MANDATUL DE ARESTARE)

“Dosarul încă este netrimis în judecată. Oamenii sunt interceptați și apar în documente deși au avut sau nu legătură cu cauza, cu domnul Marta… În 2011, 2012 când au fost emise mandatele, Codruț Marta era bine. Au pus ambiental în Monaco. Acolo totul este înregistrat”, a mai spus Victor Ciutacu.

Într-un final, Victor Ciutacu a prezentat și câteva pasaje din mandatul de interceptare pe numele lui Elan Schwartzenberg, pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1, vi le prezintă.

Începutul din mandatul de interceptare pe numele lui Elan Schwartzenberg. MAI MULTE CAPTURI ÎN GALERIA FOTO

Codruț Marta, dispărut de aproape 7 ani!

Poliţia a fost sesizată pe 25 mai 2012 cu privire la dispariţia în împrejurări suspecte a lui Codruţ Alexandru Marta, fostul şef de cabinet al fostului preşedinte ANAF Sorin Blejnar, de către soţia acestuia, Andreea Marta, care a precizat că ultima dată soţul ei a fost văzut pe 21 mai. Ulterior, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), prin Direcţia de Investigaţii Criminale – Serviciul Urmăriri, a dispus darea în urmărire internaţională prin Interpol a lui Codruţ Alexandru Marta. Numele lui Codruţ Marta a fost vehiculat în mai multe dosare de evaziune fiscală, fiind cercetat alături de fostul preşedinte ANAF Sorin Blejnar şi de alte persoane cu funcţii de conducere în autorităţi de control ale statului. În legătură cu dispariţia lui au fost audiate mai multe persoane, cunoscuţi şi apropiaţi ai acestuia, printre care şi Elan Schwartzenberg şi Sorin Blejnar.

(VEZI AICI: VICTOR CIUTACU, UN NOU PROIECT TV! ”PUNCTUL CULMINANT”, UN TALK-SHOW SENZAȚIONAL!)

În martie 2016, pe rolul Judecătoriei Sectorului 2 a fost introdusă o acţiune prin care se cere declararea judecătorească a morţii acestuia. Solicitarea a fost introdusă pe rolul instanţei de o femeie pe nume Raluca Merfu, urmând a fi soluţionată în funcţie de probele depuse.

Codruţ Marta este cercetat alături de fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, într-un dosar de evaziune fiscală în valoare de peste 56 milioane de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...