Acasă » Cancan » Ce a declarat Mihaela Rădulescu despre ”cuibul de milionari” unde au fost interceptați bogătașii României

Ce a declarat Mihaela Rădulescu despre ”cuibul de milionari” unde au fost interceptați bogătașii României

De: I.D. 04/01/2019 | 21:55

Au apărut detalii de ultimă oră legate de celebrele deja interceptări de la Monaco. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă dezvăluie ce a declarat Mihaela Rădulescu despre „cuibul de milionari” unde au fost interceptați bogătașii României. Doar ca să vă faceți o idee, Alain Delon sau Novak Djokovic luau masa zilnic în restaurantul cu pricina…

Nu doar Victor Ciutacu și milionarii României, fini consumatori de Armand de Brignac,au picat pe interceptări în marele dosar al DNA, ci și alte persoane cu greutate, celebre pe tot mapamondul. În afară de Ion Țiriac, Ioan Nicolae, Elan Schwartzenberg sau Remus Truică, au mai fost ascultați Novak Djokovic, Alain Delon sau regretatul Roger Moore.

(VEZI AICI: CODRUŢ MARTA TRĂIEŞTE! FOSTUL SOŢ AL MIHAELEI RĂDULESCU ESTE BĂNUIT CĂ L-A UCIS)

Mihaela Rădulescu, cea care a fost căsătorită timp de patru ani cu Elan Schwartzenberg, a vorbit despre restaurantul ”Avenue 31”, localul unde au fost interceptați mai mulți oameni de afaceri din România. Totodată, prezentatoarea TV a dezvăluit și ce personaje celebre obișnuiau să ia masa în restaurantul situat la parterul blocului Estoril, unde mai mulți “grei” de pe plaiurile mioritice și nu numai dețineau apartamente de lux.

Alain Delon lua masa la restaurantul căruia eu îi zic «cantina» noastră, pentru că e la doi pași de casă și mergem de două, trei ori pe săptămână… Când Monsieur Delon nu e prin zonă, mai am o pereche de ochi albaștri cărora le zâmbesc aproape zilnic, cei ai vecinului meu, Roger Moore (decedat, între timp –  n.r.) Da, chiar celebrul James Bond din vremuri îndepărtate, care locuiește aici, în blocul de lângă mine, dar vine mereu să-și viziteze fiul, care stă chiar… sub mine. Un alt vecin celebru e mai tânărul Novak Djokovic, numărul 1 mondial la tenis, cu care mă mai intersectez la lift sau în garaj”, a spus Mihaela Rădulescu, conform România TV.

Cum a ajuns Ion Țiriac să fie interceptat

După declarația oferită de Mihaela Rădulescu, Victor Ciutacu a intervenit și a oferit detalii despre restaurantul unde au fost interceptați “greii” amintiți mai sus, dar și despre imobilul din Monaco unde Elan Schwartzenberg și Ion Țiriac dețineau, când au fost ascultați, apartamente.

Acesta este blocul Estoril unde, conform informațiilor mele vagi, locuiau, în aceeași perioadă, cu reședință la Monaco, domnii Schwartzenberg și Țiriac. Asta ca să aflați și cum a picat domnul Țiriac pe interceptare dacă nu a avut mandat pe numele domniei sale. Este un bloc, situat la plajă. Mai sunt săptămâna asta niște oferte de închiriere între 13.500 și 36.000 pe lună, în funcție de numărul de camere. Restaurantul se numește Avenue 31 și se află la parterul blocului. Se mănâncă bine, se bea bine…”, a spus Victor Ciutacu.

Cum au fost filați bogătașii României în ”paradisul miliardarilor” de la Monaco

Victor Ciutacu a dezvăluit, la România TV, că a fost interceptat la Monaco, la un restaurant în care se afla cu soția și fiul său. Totul s-a întâmplat în contextul în care cunoscutul jurnalist se afla la masă cu Elan Schwartzenberg și Codruț Marta, ultimul, dispărut fără urmă, între timp.

La restaurantul Avenue, din Monaco, au mai fost interceptați și alți milionari din România, între care Ion Țiriac, Ioan Nicolae și Remus Turică. Dezvăluirile sunt incredibile!

Când am ajuns la Monaco, aveam întâlnire cu domnul Elan Schwartzenberg să bem un șpriț. La 30 de minute de când am intrat în restaurant, pe site-ul ziarului Curentul a apărut informația că Victor Ciutacu a venit de urgență la Monaco, s-a urcat într-un taxi negru și a fost preluat de Elan Schwartzenberg. Și că în acest moment se află la masă cu Elan Schwartzenberg. Soția mea bănuiește că ea și fiul meu erau urmăriți atunci, asta este teoria ei. Eu cu Elan Schwartzenberg am picat colateral. La masă erau trei oameni din familia Ciutacu, Elan Schwartzenberg și, atenție, Codruț Marta!”, a povestit Victor Ciutacu la România TV.

(CITEȘTE ȘI: VICTOR CIUTACU, DEZVĂLUIRE DESPRE MINISTRUL SĂNĂTĂȚII: TELEFON ÎN NOAPTE DE LA SORINA PINTEA)

Analistul politic Bogdan Chirieac a completat că ”este singura ipoteză valabilă, urmărirea unui jurnalist este gravă într-un stat democratic”.

Cu Codruț Marta eram la masă înainte să dispară. Aș fi vrut să-l întâlnesc și după ce a dispărut, dar nu am avut oportunitatea, am încercat, dar… Există două școli de gândire. Una că este la temelia unei clădiri, ca e mort și nu vor ăștia să-l declare și a doua că e pe undeva prin nordul Africii, unde stă bine liniștit, dar eu mă îndoiesc”, a mai spus Victor Ciutacu.

Alte nume grele interceptate de DNA: Ioan Nicolae, Remus Truică…

Problema care se ridică este acoperirea pe care o avea mandatul de interceptare în Monaco, dacă vorbim de spionaj sau dacă interceptarea a fost realizată în normele legale. ”Este o afacere de spionaj. Monaco e independent, dar este independent că vrea și Parisul. Ce să fie, dacă au pus microfoane în Monaco? Unii trebuie să răspundă, nu penal, dar cu cariera, cu magistratura, cineva trebuie să răspundă pentru lucrurile astea” a precizat Bogdan Chirieac.

Nu este prima oară când Victor Ciutacu ajunge să fie interceptat. El a mai fost interceptat în dosarul Alinei Bica, în contextul unei întâlniri cu Elena Udrea.

Ulterior, Victor Ciutacu a dezvăluit faptul că într-un mare dosar al DNA, pe interceptări a picat și omul de afaceri Ion Țiriac. Au avut loc monitorizări și percheziții în paradisul miliardarilor.

Discutăm despre miliardari interceptați la Monte Carlo de DNA în celebrul dosar al disparției lui Cordruț Marta. Procuroarea Carmen Damian i-a interceptat, printre alții, pe magnatul Ion Țiriac, dar și pe multimilionarul Ioan Nicolae. Avem lista completă”, a anunțat Victor Ciutacu.

Apoi, jurnalista Laura Duță a luat cuvântul. “Este un dosar bombă. În 2012 a fost interceptat Ion Țiriac de către procuroarea Carmen Damian care investiga dispariția lui Codruț Marta, dar și dosarul Realitatea. Au fost mandate pe persoane, chiar în Monaco de către ÎCCJ și Curtea de Apel în perioada 2012-2013. Ioan Nicolae a fost interceptat. Vorbea cu o anumită persoană, extrem de mult, despre un anume Dorin. Nu știm dacă este vorba de Dorin Cocoș sau nu. Radu Berceanu, Rareș Bogdan, Moncea Mariana, judecătoarea care s-a ocupat de dosarul insolvenței Realitatea TV, avocații Alexandru Chiciu și Gheorghe Piperea, Marian Vanghelie, Remus Truică, Mircea Dinescu, Cristian Burci și Andreea Blejnar. S-au efectuat peste 50 de percheziții în Franța și Monaco”, a dezvăluit jurnalista la România TV.

(NU RATA: JUDECĂTORII AU RIDICAT ARESTUL PREVENTIV PENTRU ELAN SCHWARTZENBERG. A FOST RETRAS ȘI MANDATUL DE ARESTARE)

“Dosarul încă este netrimis în judecată. Oamenii sunt interceptați și apar în documente deși au avut sau nu legătură cu cauza, cu domnul Marta… În 2011, 2012 când au fost emise mandatele, Codruț Marta era bine. Au pus ambiental în Monaco. Acolo totul este înregistrat”, a mai spus Victor Ciutacu.

Într-un final, Victor Ciutacu a prezentat și câteva pasaje din mandatul de interceptare pe numele lui Elan Schwartzenberg, pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1, vi le prezintă.

Începutul din mandatul de interceptare pe numele lui Elan Schwartzenberg. MAI MULTE CAPTURI ÎN GALERIA FOTO

Codruț Marta, dispărut de aproape 7 ani!

Poliţia a fost sesizată pe 25 mai 2012 cu privire la dispariţia în împrejurări suspecte a lui Codruţ Alexandru Marta, fostul şef de cabinet al fostului preşedinte ANAF Sorin Blejnar, de către soţia acestuia, Andreea Marta, care a precizat că ultima dată soţul ei a fost văzut pe 21 mai. Ulterior, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), prin Direcţia de Investigaţii Criminale – Serviciul Urmăriri, a dispus darea în urmărire internaţională prin Interpol a lui Codruţ Alexandru Marta. Numele lui Codruţ Marta a fost vehiculat în mai multe dosare de evaziune fiscală, fiind cercetat alături de fostul preşedinte ANAF Sorin Blejnar şi de alte persoane cu funcţii de conducere în autorităţi de control ale statului. În legătură cu dispariţia lui au fost audiate mai multe persoane, cunoscuţi şi apropiaţi ai acestuia, printre care şi Elan Schwartzenberg şi Sorin Blejnar.

(VEZI AICI: VICTOR CIUTACU, UN NOU PROIECT TV! ”PUNCTUL CULMINANT”, UN TALK-SHOW SENZAȚIONAL!)

În martie 2016, pe rolul Judecătoriei Sectorului 2 a fost introdusă o acţiune prin care se cere declararea judecătorească a morţii acestuia. Solicitarea a fost introdusă pe rolul instanţei de o femeie pe nume Raluca Merfu, urmând a fi soluţionată în funcţie de probele depuse.

Codruţ Marta este cercetat alături de fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, într-un dosar de evaziune fiscală în valoare de peste 56 milioane de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Pâinea cu maia, izvor de sănătate. Ce sortiment trebuie evitat
Pâinea cu maia, izvor de sănătate. Ce sortiment trebuie evitat
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...