Ce a făcut Meghan Markle cu puţin timp înainte ca Prinţul Charles să fie depistat pozitiv: „Poate aţi mai văzut sau auzit asta, dar…”

Autor: T.S
Publicat: 25/03/2020 | 14:29
Ce a făcut Meghan Markle cu puţin timp înainte ca Prinţul Charles să fie depistat pozitiv: „Poate aţi mai văzut sau auzit asta, dar…”

La puțin înainte să afle că Prințul Charles, în vârstă de 71 de ani, a fost testat pozitiv la COVID-19, pe pagina oficială de Instragram a fostului cuplul regal Harry-Meghan Markle a apărut un mesaj prin care cei doi își îndeamna fanii să respecte recomandările OMS prind prevenția virusului.

Citește și: ULTIMA ORĂ. PRINȚUL CHARLES A FOST TESTAT POZITIV LA NOUL CORONAVIRUS: ”A PREZENTAT SIMPTOME UȘOARE”

Un purtător de cuvânt al Casei de Clarence a anunțat că Charles se simte bine: „Testele au fost făcute în Aberdeenshire, îndeplinind criteriile de testare.

Deocamdată e greu de spus de unde s-ar fi putut infecta prințul, având în vedere numărul mare de activități oficiale pe care le-a îndeplinit în ultimele săptămâni”, se precizează în comunicat.

Prințul Charles s-a întâlnit ultima oară cu regina Elisabeta a II-a pe 12 martie, având o întrevedere scurtă.

Harry și Meghan Marklem, la izorare

Meghan Markle și Prințul Harry s-au autoizolat în casa în care locuiesc în Canada pe fondul pandemiei de coronavirus.

Acum câteva zile, aceștia și-au sfătuit milioanele de fani care îi urmăresc pe Instagram să fie uniți și au mulțumit celor care muncesc necontenit în întreaga lume pentru a combate epidemia de coronavirus.

„Sunt timpuri nesigure. Și acum, mai mult ca oricând, avem nevoie unul de celălalt. Avem nevoie unul de celălalt pentru adevăr, pentru susținere și pentru a ne simți mai puțin singuri într-un moment care poate părea cu adevărat înfricoșător.

Bunăvoința noastră, ca oameni, de a ne ridica în fața a ceea ce ne confruntăm cu toții în lupta cu COVID-19 este demnă de admirație. Acest moment este un adevărat testament a ceea ce reprezintă spiritul uman”, au declarat cei doi.

Citește și...