Ce a facut romanul condamnat la moarte in Malaezia cu banii primiti de la Gigi Becali: „Si-a luat o…”

Publicat: 11/09/2015 | 08:59
Ce a facut romanul condamnat la moarte in Malaezia cu banii primiti de la Gigi Becali: „Si-a luat o…”

Ionut Gologan, romanul condamnat la moarte in Malaezia, a primit o suma frumoasa de bani de la Gigi Becali. Tatal sau, despre care s-a spus ca ar fi folosit banii ca sa isi renoveze casa, a explicat ce s-a intamplat de fapt cu suma respectiva.

Gigi Becali i-a trimis romanului Ionut Gologan, condamnat la moarte in Malaezia, 3.000 de euro, p-rin intermediul tatalui sau, Dumitru Gologan.

Acuzat ca nu i-ar fi trimis fiului sau toti banii, ci ca si-a renovat casa cu o parte din ei, Dumitru Gologan a tinut lamureasca cum stau de fapt lucrurile.

Ionut Gologan

„Am vorbit ieri cu Ionuţ, cu băiatul meu. M-a sunat din Malaysia, din puşcărie. Să ştiţi că banii au ajuns la el, vă pot pune la dispoziţie chitanţele. Şi, de asemenea, a primit toate darurile: şi de la patriarhie, şi de la domnul Becali. Au ajuns la el prin doamna consul Camelia Tudose. Dânsa a fost în vacanţă în România, iar eu m-am întâlnit cu dânsa şi i-am dat cărţilele sfinte, icoanele şi celelalte obiecte religioase primite de mine la patriarhie şi la palatul domnului Becali”, ne-a declarat, la telefon, Dumitru Gologan. Totodată, el a mai ţinut să adauge: ”Nu e nimic adevărat din ce s-a speculat că mi-am renovat casa pe banii domnului Becali. Că mi-am luat două cutii de vopsea, şi alea pe datorie, ca să-mi vopsesc nişte uşi, asta nu înseamnă că eu am cheltuit toţi banii primiţi de la domnul Becali pentru băiatul meu. Vă repet, eu am chitanţele că i-am trimis banii băiatului şi vreau să-i arăt aceste chitanţe şi domnului Becali. Eu am trimis banii”, a declarat Dumitru Gologan pentru www.ziarulring.ro

„Băiatul mi-a spus că ţine legătura în continuare cu domnul Becali. (…) Mi-a povestit că şi-a făcut în celulă, pe un perete, un altar la care să se roage. Acela este peretele lui sfânt la care se închină când ştie el. Despre dosar, băiatul mi-a zis că i s-a aprobat recursul şi că nu ştie decât că o să se judece anul viitor. A precizat că are încredere şi că la anul va veni acasă. Eu nu ştiu să vă explic, dar băiatul mi-a spus ce i-a zis avocatul. Şi a continuat: «Tată, mă bucur că mi-a aprobat recursul, să mă mai judece o dată. Am speranţă şi încredere în justiţia din Malaysia, în statul român, în presa română şi în tot ce s-a făcut până acum pentru mine»”, a mai spus tatal lui Ionut Gologan.

 

(D.A.)

 

Citește și...