Ce a gasit o tanara pe o plaja din Croatia. „A fost cel mai frumos moment din viata mea”

Publicat: 18/04/2013 | 16:25
Ce a gasit o tanara pe o plaja din Croatia. „A fost cel mai frumos moment din viata mea”

Un mesaj de prietenie ascuns intr-o sticla aruncata in Atlantic, de pe coasta canadiana, in 1985, a fost regasit dupa 28 de ani pe coasta croata, dupa ce a parcurs o distanta de peste 8.000 de km, a anuntat, miercuri, persoana care a gasit sticla.

„Mary, esti cu adevarat o persoana minunata. Sper ca vom tine legatura prin corespondenta. Ti-am spus ca iti voi scrie. Prietenul tau pentru totdeauna, Jonathon. Noua Scotie, 1985”, afirma autorul acestui mesaj, semnat doar cu prenumele sau.

Noua Scotie este o provincie de pe coasta atlantica a Canadei.

Matea Medak Rezic, o tanara croata in varsta de 23 de ani, membra a unui club local de kitesurf, a descoperit acea sticla atunci cand curata cu cativa prieteni o plaja din apropiere de portul Ploce (sudul litoralului croat) de la Marea Adriatica.

„S-a intamplat duminica trecuta, cand pregateam plaja pentru noul sezon. Acea sticla se afla printre deseurile aduse de ploile din timpul iernii”, a declarat ea.

Mesaj in sticla

„Cineva a mers peste ea, pentru ca sticla era sparta, dar mesajul, scris cu un pix albastru, era bine conservat, iar hartia pe care a fost scris era plastifiata”, a adaugat ea.

R.N.

Citește și...