Ce a îmbătrânit Mr. Bean: are părul complet alb şi… Cum arată actorul Rowan Atkinson la 64 ani

Autor:
Publicat: 17/09/2019 | 17:13
Ce a îmbătrânit Mr. Bean: are părul complet alb şi… Cum arată actorul Rowan Atkinson la 64 ani

A jucat în nenumărate filme şi seriale care au avut un succes incredibil, însă rolul care l-a consacrat pe Rowan Atkinson este, fără doar şi poate, cel al lui Mr. Bean. Datorită interpetărilor sale a fost ales de The Observer ca unul dintre cei mai buni 50 de actori de comedie din toate timpurile.

Ajuns la 64 de ani, vârstă pe care a împlinit-o la începutul lunii ianuarie, cel recunoscut la nivel mondial ca Mr. Bean aduce aminte în continuare fanilor săi de celebrul personaj.

După 20 de ani de la crearea lui, actorul britanic i-a spus adio și s-a dedicat cinematografiei. Mai mult decât atât, vedeta a declarat că se simte prea bătrân pentru a interpreta în continuare personajul.

„Am sentimentul ca nu voi mai juca rolul lui Mr. Bean. Nu trebuie sa spui niciodata niciodata, dar ma gandesc ca am imbatranit. L-am iubit mereu pe Mr. Bean, un personaj de desen animat, care nu imbatraneste niciodata”, a declarat vedeta cu ceva timp în urmă.

sursă foto: okmagazine

Rowan Atkinson, în topul celor mai buni actori de comedie

Atkinson a studiat inginerie electrică la Universitatea din Newcastle iar apoi la Oxford (Queen’s College), începându-și cariera de actor comic la Edinburgh Festival Fringe. Este căsătorit și are doi copii. Cel mai important hobby al său îl reprezintă automobilele. A scris pentru revista engleză Car și deține vehicule de curse.

Actorul Rowan Atkinson și soția sa, frumoasa Sunetra Sastry, sunt despărțiți de o perioadă de timp, însă starul nu vrea să comenteze subiectul. Potrivit tabloidului britanic Daily Mail, cei doi nu au mai fost văzuți împreună în public din 2012, iar weekendul trecut ei au fost așteptați la nunta unui nepot de-al actorului, însă Rowan s-a dus singur, confirmând astfel informațiile apărute în presă, cum că cei doi s-ar pregăti de divorț.

„S-au despărțit. El are deja o nouă iubită, mult mai tânără”, a declarat un prieten apropiat al lui Mr. Bean.

Rowan și Sunetra au împreună doi copii, Benjamin (20 de ani) și Lily (19 ani), aceasta din urmă fiind top-model.