Ce a primit un tânăr din Târgu Mureș după ce a comandat o porție de 20 crispy cu cartofi prăjiți, la 80 de lei

Autor:
Publicat: 31/08/2020 | 10:17
Ce a primit un tânăr din Târgu Mureș după ce a comandat o porție de 20 crispy cu cartofi prăjiți, la 80 de lei

Când vine vorba de comoditate sau, pur și simplu, de o poftă anume, știm cu toții că putem rezolva rapid, comandând de mâncare. Dar ce ne facem atunci când plătim o sumă colosală pentru o cantitate extrem de mică și atunci când ajunge comanda, constatăm că am fost…înșelați?

Un tânăr din Târgu Mureș a avut parte de un adevărat șoc, după ce a comandat o porție de pui crispy, de 20 de bucăți, cu cartofi prăjiți. Meniul costa nici mai mult, nici mai puțin de 80 de lei!

În momentul în care i-a venit comanda, tânărul a fost șocat să vadă că, în locul celor 20 de bucăți de pui crispy, a primit numai 17, iar acelea…foarte mici. Pe grupul „Ești din Târgu Mureș dacă…, acesta a povestit întâmplarea și chiar a atașat o fotografie. Mâncarea nu părea deloc a fi una aspectuoasă, ci din contră, iar pentru cei 80 de lei, arăta chiar deplorabil.

„După ce ca plătești 80 lei pentru 20 crispy cât degetul mic ,îți mai și pun 17” a scris acesta, pe grupul de Facebook, extrem de dezamăgit de ceea ce a primit din partea restaurantului respectiv.

Situație similară, după ce o tânără a comandat tot un meniu crispy

Se pare că în Târgu Mureș este un adevărat obicei al restaurantelor de a livra clienților adevărate…probleme. Nu demult, o tânără a comandat și ea un meniu crispy, dar ce a primit acasă a făcut-o să înlemnească.

Deși a comandat unul dintre cele mai comune meniuri, mai exact un hamburger și un meniu crispy, la o valoare totală de 45 de lei, o femeie din Târgu Mureș a fost mirată să descopere că în schimbul comenzii sale a primit o tradițională fasole prăjită cu cârnați, ceea ce nu avea niciun fel de legătură cu comanda ei.

Surprinzător este faptul că pe bon era trecută comanda  corectă făcută de femeie, însă în realitate aceasta a fost distribuită greșit. Clienta nemulțumită a postat o fotografie pe grupul  „Ești din Târgu Mureș dacă…” în care a arătat porția de fasole cu cârnați, împreună cu bonul de plată.