Acasă » Exclusiv » Ce a profețit faimosul Nostradamus pentru 2020: Vor fi cutremure devastatoare, o ”putere” din Est va provoca un mare război + Marea Britanie va avea un alt rege

Ce a profețit faimosul Nostradamus pentru 2020: Vor fi cutremure devastatoare, o ”putere” din Est va provoca un mare război + Marea Britanie va avea un alt rege

De: Alexandru C. 31/12/2019 | 20:41

Pe numele său real Michel de Nostredame, Nostradamus este un adevărat punct de reper atunci când se vorbește despre profeții apocaliptice și despre interpretarea lor. De-a lungul timpului, previziunile lui Nostradamus – medic, farmacist și cabalist francez – au iscat controverse aprinse. Adversarii lui Nostradamus rămân la părerea că nu este vorba decât despre niște simple ”coincidențe”, iar legenda fabuloasă a acestei personalități nu ar fi altceva decât o fantasmagorie. De cealaltă parte a ”baricadei”, adepții lui Nostradamus consideră că tot ceea ce a scris acesta reprezintă dovada evidentă a unei… puteri supranaturale. Discuțiile pro sau contra sunt nesfârșite, chiar dacă se spune și că măcar unele dintre proorocirile sale s-ar fi împlinit deja – vezi, de pildă, incendiul care a mistuit Londra în 1666 sau nașterea și ascensiunea lui Hitler. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă alte profeții tulburătoare făcute de celebrul Nostradamus, cu referire directă la anul 2020. (CITEȘTE ȘI: NOSTRADAMUS, PROFEȚII PENTRU ZODII! ZODIILE CARE VOR AVEA PARTE DE CERTURI ȘI DESPĂRȚIRI)

În anul 1550,  Michel de Nostredame a scris primul său ”almanah cu informaţii astrologice şi previziuni pentru anul următor”. Cărticelele au devenit foarte populare în rândul populaţiei orăşeneşti, dar şi al fermierilor. Încetul cu încetul, Nostradamus se transforma într-un prezicător şi astrolog faimos, cu ”priză” la public.  Evident, a fost încurajat să scrie tot mai mult, iar până în 1554 numeroasele sale viziuni au fost incluse în cărţi.  Trebuie menționat și că Nostradamus visa la… o lucrare de mari dimensiuni şi plănuia să scrie 10 volume, cu 100 de previziuni pe o perioadă de 2000 de ani!

În anul 1555, Nostradamus a publicat celebra sa operă, renumită şi astăzi, ”Profeţiile”. Este vorba despre o colecţie impresionantă de previziuni pe termen foarte lung. Pentru a scăpa de persecuţiile religioase şi de eventualele acuze de vrăjitorie, Nostradamus a scris aceste profeţii sub forma unor catrene rimate într-un amestec de limbi, precum greacă, italiană, latină, provensală. (VEZI AICI: ANUNȚUL A FOST FĂCUT. CÂND VINE APOCALIPSA)

Nostradamus a scris aceste profeţii sub forma unor catrene rimate

Previziunile lui Nostradamus pentru anul 2020

 – Cutremure distrugătoare

Cei care încearcă să interpreteze catrenele lui Nostradamus spun că acesta a prezis că SUA va fi lovită de un mare cutremur în anul 2020. Adepții înfocați ai lui Nostradamus afirmă chiar că acesta a localizat și perioada în care va avea loc respectivul curemur – între 18 iunie și 12 iulie. Cutremure devastatatoare ar putea avea loc și în Europa sau alte regiuni ale lumii. (NU RATA: PREVIZIUNILE CUTREMURĂTOARE ALE FAIMOASEI BABA VANGA PENTRU 2020. VA FI DEZASTRU!)

 – Criza economică va continua

  • Piețele financiare vor fi în cădere liberă și vor atinge nivelul de panică.
  • Sfârșitul crizei economice este departe.
  • SUA nu vor înregistra, timp de mai mulți ani, o creștere economică

 – Un alt rege va purta coroana Marii Britanii

 – Anul 2020 va fi unul al unor furtuni devastatoare

 – Oamenii vor putea să locuiască pe Lună

 – Nivelul oceanelor va crește

 – Un mare război va fi provocat de o ”putere din est”

 – Kim Jong-Un va fi detronat

Adepții lui Nostradamus spun că acesta a prezis cutremure distrugătoare pentru anul 2020

Ce a spus Nostradamus despre sfârșitul lumii

Când va avea loc Sfârșitul Lumii? Aceasta este o întrebare care a pus pe jar populația planetei încă din cele mai vechi timpuri. Oamenii au ajuns cu toții la un numitor comun, în pofida tuturor războaielor dintre ei – planeta pe care locuim nu este eternă, iar viața se va sfârși la un moment dat. Dar când?

Iată că a fost descoperită cea mai sumbră predicție a lui Nostradamus. Au fost publicate informații noi referitoare la profețiile apocaliptice ale lui Nostradamus. Celebrul profet ar fi scris că lumea va dispărea… în anul 3797.

Bineînțeles, scepticii sunt de părere că este vorba doar de o interpretare absolut subiectivă a unuia/unora dintre catrene sale, însă adepții lui Nostradamus sunt de o cu totul altă părere și nu renunță la ea. Pentru ei, controversatul Nostradamus a prevăzut, în amănunt, o mare parte din istoria omenirii și au deplină încredere în toate previziunile sale, oricât ar fi acestea de controversate. (VEZI ȘI: CLARVĂZĂTOAREA MARIA GHIORGHIU PREZICE UN NOU CUTREMUR ÎNFIORĂTOR)

Scepticii sunt de părere că este vorba doar de o interpretare absolut subiectivă a unora dintre catrenele lui Nostradamus

Nostradamus, medic, cabalist și farmacist francez

Nostradamus – născut pe data de 14 decembrie 1503 și decedat pe data de 2 iulie 1566 – a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării amintite mai sus, Les Propheties, a cărei primă ediție a apărut în 1555. De la publicarea sa, a devenit foarte populară în toată lumea, creându-se în jurul său un adevărat cult. În literatura tuturor timpurilor, lui Nostradamus i s-a acordat titlul de prevestitor al tuturor marilor evenimente care se desfășurau sau urmau să se întâmple în lume. (VEZI AICI: SFÂRȘITUL LUMII ARE LOC ASTĂZI, LA ORA 23:22? PROFETUL CARE A PANICAT LUMEA CU PREVIZIUNEA LUI DESPRE LUNA SÂNGERIE)

Nostradamus a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez

Lucrările lui Nostradamus sunt realizate din catrene, multe dintre ele au fost de-a lungul timpului interpretate sau traduse greșit. Nostradamus este o figură proeminentă a Renașterii Franceze și profețiile sale sunt strâns legate atât de aplicarea Codului Bibliei, cât și a altor lucrări despre profeții. (NU RATA: MARIA GHIORGHIU A PREZIS MOARTEA LUI CORNEL GALEȘ! MESAJUL CUTREMURĂTOR: „UN GLAS CARE SPUNE CEVA TARE TRIST DESPRE O VEDETĂ TV”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea și Radu Vâlcan: „Eu eram disperată, distrusă”
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în 2024?
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în...
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: M-am hotărât!
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie:
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în comă
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în...
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata să primească turiști
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent