Ce a răspuns Cătălin Măruță când a fost întrebat dacă Andra este însărcinată

Publicat: 27/05/2020 | 14:22

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu bine sudat. Au doi copii împreună, cariere de succes și nu au niciun motiv de neliniște. Recent, prezentatorul TV a fost întrebat de colega lui, Adela Popescu, dacă urmează să devină din nou tătic, potrivit ultimelor zvonuri. Răspunsul vedetei de la Pro TV a fost scurt, dar lămuritor.

NU RATA: „CU FINALIZARE”. ANDRA MĂRUȚĂ A RECUNOSCUT CU CÂȚI BĂRBAȚI A FĂCUT AMOR, DE FAPT. ÎȚI VEI SCHIMBA RADICAL PĂREREA DESPRE EA

Nu, Andra nu e însărcinată„, a fost răspunsul lui Cătălin Măruță.

Totuși, Cătălin Măruță nu ascuns faptul că și-ar mai dori un copil. „Dacă ne mai dorim copii? Acum știi cum e… Ce vrea Dumnezeu! Avem doi copii. Suntem super fericiți cu David și Eva. Dar, în perioada asta nu așteptăm încă un bebeluș„, a mai spus Cătălin Măruță.

Andra Măruță s-a iubit cu un bărbat celebru, înainte de a avea relația cu actualul soț

În anul 2008, mai exact pe 23 august, Andra devenea doamna Măruță. Înainte de a avea relația cu actualul soț, jurata de la Românii au talent a avut o relație cu un bărbat celebru, cu care s-a iubit doi ani și jumătate. Fostul iubit al Andrei este nimeni altul decât Dragoș Caploiu, un fost component al trupei Groove. Din păcate, după despărțirea de acesta, Andra Măruță a ieșit cam șifonată și chiar a făcut un pact după separare.

VEZI AICI: ANDRA, DUPĂ DOUĂ LUNI DE IZOLARE CU CĂTĂLIN MĂRUȚĂ: “PENTRU NOI, E CA O…” ARTISTA A DEZVĂLUIT CARE ESTE MENIUL CARE ÎI MENȚINE ÎN FORMĂ MAXIMĂ

“Ei s-au despartit în septembrie 2005, cu doar cateva zile inainte ca Andra sa participe la «Cerbul de Aur» (n.r. unde avea sa castige locul II la sectiunea «Interpretare»). Ea a fost foarte afectata, il iubea foarte mult si a facut tot posibilul sa se impace cu el, dar nu a fost sa fie. Nu a fost vorba de inselat, pur si simplu nu a fost sa fie”, a declarat un apropiat al Andrei pentru stl.ro, acum ceva timp.