Ce a răspuns Magdalena Şerban când a fost întrebată de anchetatori „Ce faci?”. Toţi cei prezenţi au rămas uluiţi

Publicat: 19/12/2017 | 12:00

Magdalena a refuzat total să colaboreze cu oamenii legii, iar când a fost întrebată ce face a răspuns senină, lăsându-i mască pe aceştia. Femeia care a împins pe şinele de tren o tânără de 25 de ani în staţia Dristor, săptămâna trecută, a avut mari tulburări de comportament atunci când a fost reţinută şi dusă apoi la audieri la Poliţia Capitalei.

Surse de la faţa locului susţin că ucigaşa nu a vrut să colaboreze deloc cu oamenii legii şi, ore întregi, a evitat să spună ceva concret, până când în încăpere a intrat un anchetator mai tânăr!

Femeia a tinut-o pe a ei si a sustinut ca nu a facut nimic! Peste 10 persoane au intrebat-o de crima, iar ea parea impasibila! La un moment dat insa, in incapere a intrat un tip, care, pentru a o determina sa se simta mai relaxata, a intrebat-o ce face! Spre surprinderea generala, ea s-a luminat la fata si a dat un raspuns care i-a amuzat pe toti! “Ce sa fac, ma pregatesc sa ma marit”, a spus ea, iar anchetatorul a continuat pe acelasi ton! “Dar el stie?!”, apoi, a zambit! “Bineinteles”, a fost raspunsul Magdalenei Serban, care, din acea clipa, nu a mai avut reactii negative si s-a mai linistit, au dezvăluit, potrivit stirilekanald.ro,  persoane de la faţa locului!

Citește și...