Ce a simțit Andreea Ibacka atunci când a aflat că este însărcinată: ”Un montain rousse de emoții, fără plăcuțe de frână…”

Publicat: 27/07/2018 | 20:51

Recent, Andreea Ibacka făcea marele anunț: că este însărcinată cu primul ei copil! Iar acum vedeta a făcut dezvăluiri despre sentimentele care au încercat-o în momentul în care a aflat că este însărcinată. (Promotiile zilei la monitoare)

Andreea Ibacka a știut că este însărcinată dinainte să-și facă testul de sarcină! Intuiția feminină a blondinei n-a dat greș în ceea ce o privește! (CITEȘTE ȘI: ANDREEA IBACKA, DESPRE SEXUL BEBELUȘULUI: ”NU A FOST FOARTE SIGURĂ TREABA”)

”Cumva, am simțit că sunt însărcinată chiar dinainte de a-mi face primul test de sarcină. În cazul meu, cel puțin, câteva semnale discrete au apărut încă din primele zile de sarcină. Probabil ai mai citit treaba aceasta… imediat după ce rămâi însărcinată sunt șanse ca formele să se rotunjească ușor pe ici – pe colo, să te mai înțepe una – alta. Dincolo de stările pe care noi, femeile, ni le-am putea induce. Însă mi-am făcut primul test de sarcină înainte să-mi împărtășesc suspiciunile. Valeleu, acele 3 minute de așteptare… Cele mai lungi minute din viața unei femei. Un montain rousse de emoții, fără plăcuțe de frână. POZITIV!”, a mărturisit Andreea Ibacka pe blogul ei.

Andreea Ibacka a făcut două teste de sarcină

După ce a făcut testul de sarcină, Andreea Ibacka voia să fie 100% sigură că va deveni mămică. Așa că a dat fuguța la farmacie și a mai cumpărat un test de sarcină! (VEZI ȘI: ANDREEA IBACKA, ADEVĂRUL DESPRE SARCINĂ. CARE ESTE STAREA DE SĂNĂTATE A SOȚIEI LUI CABRAL)

”După al doilea test pozitiv mi-a fost clar că vine barza. Abia așteptam să îi dau vestea tăticului. Ba chiar îmi făcusem un discurs, așteptam doar să ajungem față în față. „Cel mai discurs” din viața mea. Când l-am văzut mi-am dat seama că repetiția din oglindă mă ajutase la fel de puțin cum mă ajutaseră și probele unui ”DA” hotărât înainte de starea civilă. Nimic din ce am scos pe gură nu a semănat cu planul inițial. Dar chiar și așa, a fost memorabil! La fel este și fericirea pe care o resimțim încă de atunci.”, a mai spus Andreea Ibacka pe blogul ei.

Andreea Ibacka s-a convind rapi de faptul că graviduțele sunt bipolare sau chiar tripolare. Și asta pentru că și pe ea o încearcă un amalgam de trăiri și sentimente contradictorii.

”Cât despre săptămânile ce au urmat… m-am convins rapid că gravidele sunt bi sau poate tripolare. Iar eu nu puteam face excepție. De ce spun asta? Fiindcă eram sigură că sunt pregătită pentru rolul de mamă. Și cu toate acestea, mi se întâmplă frecvent să mă simt copleșită de avalanșa de informații noi. Iar paradoxul vine 5 minute mai târziu, atunci când mă surprind relaxată ca o floricică la gândul că toate se vor așeza cum se poate mai bine. Mda, plutesc pe norișori pufoși!”, a mai spus Andreea Ibacka pe blogul ei. (Reduceri mari la jocuri PC)

Citește și...