Ce a spus Liviu Vârciu despre Mihai Munteanu, câștigătorul de la „Chefi la Cuțite

Publicat: 23/01/2019 | 10:44
Ce a spus Liviu Vârciu despre Mihai Munteanu, câștigătorul de la „Chefi la Cuțite

Mihai Munteanu a reușit să câștige cel de-al șaselea sezon al emisunii ”Chefi la cuțite”, dar avut parte și de o bucurie suplimentară. Mihai Munteanu, prezent în studioul emisiunii „Xtra Night Show”, a fost contactat, în direct, de… Liviu Vârciu.

Mihai  Munteanu a mărturisit, emoționat, că Liviu este un adevărat idol al său pe care îl resepectă foarte mult. Câștigătorul ”Chefi la cuțite” nu s-a ferit de cuvinte mari și a recunoscut în fața telespectatorilor că îl adoră pe Liviu Vârciu și speră să îl întâlnească.

„Din showbiz-ul românesc, îl ador pe Liviu. Regăsesc pe băiatul ăla de cartier şi cu povestea de succes de după. Nu s-a schimbat niciodată şi pentru mine el este vedeta pe care aş vrea să o cunosc”a mărturisit Munti, în platoul emisiunii „Xtra Night Show”.

Bucuros, la rândul său, pentru succesul repurtat de Munti, Liviu Vârciu i-a promis câștigătorului ”Chefi la cuțite” că se vor întâlni. Mai mult, Liviu l-a rugat pe Munti să vină la el acasă, pentru o noapte, și să îi gătească.

”Ne vedem cu siguranţă! Vreau să-mi promiţi că vii o noapte la mine acasă şi-mi găteşti. Felicitări şi mă bucur că echipa lui Sorin a câştigat. Te-am urmărit cu mare drag, felicitări din nou! Mi-ai făcut o bucurie mare! Munti, te poţi considera prietenul meu”a precizat Liviu Vârciu, prin legătură telefonică.

Mihai Munteanu a câștigat ”Chefi la cuțite”

 

Citește și...