Ce a apărut la ușa casei Alinei Ciucu, tânăra ucisă la metrou de Magdalena Șerban

Publicat: 11/03/2018 | 10:08

Acum aproape trei luni, pe 12 decembrie 2017, Alina Ciucu isi pierdea viata pe peronul statiei de metrou Dristor, dupa ce era impinsa in fata unei garnituri de Magdalena Serban, o femeie retinuta initial pentru 30 de zile, dar aflata si astazi in detentie.

Familia adoptiva a fetei de 25 de ani ii face si azi toate pomenile si are grija de locul de veci al Alinei, din cimitirul satului Listeava (judetul Dolj), localitatea natala a tinerei, anunță stirilekanald.ro.

De altfel, impreuna cu prietenii apropiati ai Alinei, care urma sa se marite, Gabriela si Sandu Popescu au pus un tablou al fetei deasupra usii casei parintesti a disparutei, instaland recent si o lampa care sta mereu aprinsa, ca un omagiu pentru tanara omorata in statia de metrou Dristor.

Cum a fost omorâtă Alina Ciucu

Scenele de groază s-au petrecut în seara zilei de 12 decembrie 2017, în jurul orei 20:00, în staţia de metrou Dristor 1. Alina Ciucu, o tânără de 25 de ani a fost împinsă pe şinele de tren de Magdalena Şerban. Pe peron nu erau multe persoane, iar martorii nu au putut oferi multe detalii la audierile care au avut loc în acea noapte la Poliţia Capitalei. Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere arată că principala suspectă ar fi pândit momentul când victima, tânăra de 25 de ani, nu era foarte atentă, se uita în telefon, şi ar fi împins-o de pe peron pe şinele de la metrou în momentul în care trenul se apropia de staţia Dristor 1.

Tânăra ar fi încercat să urce înapoi pe peron, dar suspecta ar fi împins-o cu piciorul şi ar fi izbit-o practic de metroul care tocmai intra în staţie. Asasina a mai încercat să împingă o tânără, cu câteva ore înainte, dar nu a reuşit. S-a întâmplat în staţia Costin Georgian.

Citește și...