Ce au facut jucatorii Romaniei in timp ce huliganii maghiari incercau sa intre peste ei in hotel! “Fotbalistii au…”

Publicat: 04/09/2015 | 13:03
Ce au facut jucatorii Romaniei in timp ce huliganii maghiari incercau sa intre peste ei in hotel! “Fotbalistii au…”

CANCAN.ro a vorbit cu un membru din staff-ul echipei nationale, cel care a povestit ce s-a intamplat cu elevii lui Anghel Iordanescu in timp ce huliganii maghiari au incercat sa intre in hotelul in care erau cazati tricolorii.

In noaptea de joi spre vineri, aproximativ 300 de suporteri maghiari s-au indreptat spre hotelul din Budapesta in care era cazata Echipa Nationala a Romaniei, totul cu intentia de a-i deranja din somn pe jucatorii antrenati de Anghel Iordanescu.

 

Unguri suporteri

 

Din fericire, interventia prompta a fortelor de ordine a facut ca planul huliganilor maghiari sa nu fie dus la bun sfarsit, iar fanii au fost dispersati cand mai aveau aproximativ 200 de metri si ajungeau in fata hotelului.

 

In 2013, fanii unguri au facut scandal la Bucuresti
In 2013, fanii unguri au facut scandal la Bucuresti

 

Jucatorii nu au auzit nimic

CANCAN.ro a luat legatura cu una dintre persoanele din staff-ul tricolorilor, cel care a povestit cum au trait fotbalistii acest incident. “Nu a fost niciun fel de problema. De cand ne-am cazat, in permanenta, in hotel au fost mai multi politisti. Fortele de ordine si-au facut foarte bine treaba si i-au indepartat repede pe acei fani. In plus, jucatorii nu au auzit nimic, cu totii au aflat de cele intamplate dimineata, la micul dejun”, a povestit oficialul pentru CANCAN.ro.

 

unguri principala

 

Este o obisninta a fanilor maghiari

Acest gen de actiuni reprezinta o obisnuinta pentru fanii maghiari. Astfel, la ultima deplasare a nationalei la Budapesta, mai multi fani au venit in noapte si au aruncat cu petarde in fata hotelului in care se afla cazata echipa noastra. Si Steaua a avut probleme de acest gen in capitala Ungariei.

 

 

principala suporteri unguri

 

Astfel, in 2009, inaintea meciului dintre ros-albastrii si Ujpest, delegatia stelista a fost evacuata din hotel, in miez de noapte, asta dupa ce a fost primita o amenintare cu bomba. Atunci, UEFA a luat in discutie amanarea partidei.

 

CITESTE SI: 

Suporterii unguri au facut scandal la intrarea in tara! Au aruncat din tren cu petarde si cutii de bere

Ungurii s-au dat din nou in spectacol! Ce au arborat la meciul de handbal cu Romania si ce au scandat pe tot parcursul meciului!

I.M
 

Citește și...