Ce au remarcat fanii după ce Smiley a făcut publică această poză cu el și Cătălin Măruță

Publicat: 13/06/2019 | 11:38

Smiley s-a hotărât să le facă fanilor o mare surpriză și, pe pagina sa de socializare, a postat o fotografie sugestivă. Este vorba despre o imagine în care apare alături de Cătălin Măruță, iar vizitatorii paginii au apreciat inițiativa și au intrat… în joc.

Smiley și Măruță sunt prieteni foarte buni. Și nu de ieri, de azi. Se cunosc de foarte multă vreme, iar timpul a trecut, încetul cu încetul, peste amândoi. Două cariere de succes, două personalități debordante, doi ”zâmbăreți” se bucură de fiecare zi și au realizări deosebite. Fotografia postată de Smiley îi arată pe cei doi cu vreo 15 ani în urmă, atunci când erau mult mai tineri – tunși și bărbieriți -, însă la fel de plini de energie.  ”Rași, tunși, frezați”, a fost mesajul postat de Smiley alături de fotografia în care apare împreună cu Cătălin Măruță.

Un răspuns ar trebui să le dea de gândit celor doi: ”Ce frumoși erau fără barbă, acum par neîngrijiți, cu moda asta de acum toți sânt bărboși şi eu nu pot să mă obișnuiesc cu aşa ceva, nu-mi place de loc”, a scris o vizitatoare a paginii lui Smiley.

Smiley, alături de Cătălin Măruță
Smiley, alături de Cătălin Măruță

”Nebuni frumoși ce sunteți!”, ”Da o amintire frumoasa și cum trec ani, sa fiți sănătoși ,sunteți doi oameni minunați !!❤️”, ”Si… ff tineri ! Să fiți sănătoși si binecuvantati dragilor, viața este mai frumoasă cu voi! ❤😘😘😘”, ”Fiecare etapă a vieții are frumusețea ei.Atunci tineri, frumoși și la început de drum iar azi oameni maturi cu responsabilități și realizări. Oameni frumoși felicitări!!!”, ”Ale tinereții valuri ! 🤗🤗 Respect și ….vă iubesc ,mai ales AG ! 😉😋”, ”Wow ce amintire frumoasa frumoșilor, ăsta e ani trec sa fiți sănătoși.”, ” Ce tineri erați. Amintiri… Când erați la început. Atunci vi se părea greu. Acum ați vrea să mai fiți ca atunci cu experiența dobândită. Toți am vrea… Seara faina!”, ”Ehe…. 15 ani….Timpul ăsta…. 😉 Sinceră să fiu, peste voi nu prea a trecut….Tot tineri si plini de viață ! Prezentul contează…”, ”Acum o sută de ani?!?! Dar parcă acum sunteți mai tineri și frumoși”, au fost câteva dintre comentariile internauților care au apreciat fotografia postată de Smiley.

Citește și...