Ce avere fabuloasă a strâns Israela Vodovoz în timpul vieții. Avocata ei spus adevărul

Autor: Gabriel Niculescu
Publicat: 13/03/2018 | 00:26

Israela Vodovoz a avut o avere frumușică, evaluată la suma de 50 de milioane de euro care va reveni copiilor acesteia. Asta pentru că a divorțat de Liviu Arteni și a făcut și partajul. Dar oare aceasta este suma corectă? Avocata ei a vrut să lămurească lucrurile o dată pentru totdeauna și, din spusele ei, Israela nu mai era atât de bogată!

Avocata femeii de afaceri găsită vineri moartă în locuința ei din Capitală, a spus adevărul în emisiunea lui Cristi Brancu. „A deținut terenuri și imobile. Nu pot să fac o evaluare a acestor bunuri. Nu pot să confirm valoarea de 50 de milioane de euro. Terenurile nu valorează 10 milioane de euro”, spus Rodica Bucur.

O apropiată a Israelei Vodovoz a mai amintit de problemele ei financiare din timpul căsnicie cu Liviu, explicând că a pierdut mulți bani. „A pierdut pensiunea din Ardeal, a pierdut mulți bani. Au fost probleme financiare, dar lupta pentru aceste pensiuni. Au fost perioade grele pentru cuplu. Au venit bani și din Israel, de la copiii ei”, a spus Bianca Marciuc.

Liviu al Israelei, filmat pe străzile de la Cannes: ”Am încercat să mă omor!”

De ce a murit Israela Vodovoz

Israela Vodovoz nu a murit din pricina unui accident vascular cerebral, așa cum s-a crezut la început. Necropsia a scos la iveală faptul că Israela a murit din pricina unei hemoragii digestive, produsă de o afecțiune mai veche.

Israela Vodovoz a fost găsită moartă în casă vineri. Vedeta era dezbrăcată în baie atunci când au descoperit-o cei de la ISU, care au spart ușa apartamentului în care locuia Israela. Femeia nu mai vorbise cu nimeni de cinci zile, ceea ce i-a îngrijorat pe vecini.

Polițiștii au deschis astăzi dosar de moarte suspectă în cazul decesului Israelei Vodovoz. Oamenii legii au mers la locuința vedetei.

Vestea că mama lor a murit a căzut ca un trăznet pentru copiii Israelei, Hilla și Ianiv. Aceștia vor să o înmormânteze pe mama lor în țara ei natală, Israel.

 

Citește și...