Ce condiții pune Elena Udrea ca să revină în România!

Publicat: 31/08/2018 | 20:33
Ce condiții pune Elena Udrea ca să revină în România!

Elena Udrea a anunțat, în direct la România TV, când va reveni în România. Amintim că Elena Udrea locuiește în prezent în Costa Rica, acolo unde a primit azil politic. Fostul ministru al Turismului a primit o condamnare de șase ani în dosarul Gala Bute.(CITEȘTE ȘI: ADRIANA BAHMUȚEANU, O NOUĂ METODĂ DE ÎNTINERIRE CU ADN-UL DIN SALIVĂ: “DUREAZĂ CÂTEVA MINUTE“)

„M-aș întoarce acasă în momentul în care aș avea certitudinea că voi avea parte de un proces corect. Nu am plecat din țară și nu am venit aici pentru că mi-am dorit să trăiesc departe de țară. Atunci când voi putea să revin în România, în condițiile în care sunt sigură că sunt supusă unei judecăți corecte mă voi asigura că mă voi întoarce de îndată”, a declarat Elena Udrea.

Elena Udrea e logodită cu Adrian Alexandrov

Vestea că Elena Udrea a fost cerută de soţie a devenit publică în iunie 2017. Fostul ministru al Turismului nici nu a confirmat, nici nu a infirmat informaţia, ci le-a spus jurnaliştilor că îi va chema la nuntă dacă va fi cazul. „Astăzi mă întrebaţi? Vai de mine, aduceţi maşina! Vă chem la nuntă, dacă e cazul!”, a reacţionat Elena Udrea după ce s-a scris în presă că a primit inelul de logodnă de la fostul manechin Adrian Alexandrov. La sfârșitul lunii iunie, Elena Udrea a dezvăluit că a ales să îi pună numelele fetiţei sale cu Adrian Alexandrov Eva Maria.

Citește și...