Ce curiozitate incredibilă are băiatul Elenei Gheorghe în plină pandemie de coronavirus!

Autor: L.N.
Publicat: 12/03/2020 | 16:56
Ce curiozitate incredibilă are băiatul Elenei Gheorghe în plină pandemie de coronavirus!

 În această perioadă, Elena Gheorghe a decis să petreacă cât mai mult timp acasă, în compania familiei sale, dat fiind faptul că din cauza pandemiei de coronavirus toate concertele cântăreței au fost anulate pentru o perioadă. Aflându-se în compania celor doi copii ai săi, acasă, în fața televizorului, băiatul său de opt ani a avut o curiozitate… mai puțin obișnuită, dar în temă cu subiectul deceniului.

Nicholas, fiul cel mare al Elenei Gheorghe și-a întrebat mama în timp ce urmărea un program de desene animate ”de ce în desene nu e coronavirus?”. Această întrebare a amuzat-o în mod evident pe vedetă, care i-a răspuns:  ”pentru că e o lume minunată în desene”. Copilul a continuat să întrebe ”de ce noi nu avem o lume minunată acum”, iar mama lui l-a liniștit spunându-i că vom avea din nou, în curând.

Elena Gheorghe îi îndeamnă pe români să stea acasă

În această perioadă, toate persoanele publice transmit un sfat, un îndemn, un gând bun care să liniștească apele în furtuna coronavirusului. Elena Gheorghe este una dintre vedetele care face un apel tututor oamenilor. Aceasta  este de părere că panica și disperarea slăbește sistemul imunitar, mai mult decât ar face-o virusul în sine.

”Știți ce slăbește cel mai tare sistemul imunitar? Panica și disperarea. Stați acasă, uitați-vă la comedii, strângeți-vă în brațe familia, bucurați-vă de acest timp alături de cei dragi. Atât pentru psihic, cât și pentru sistemul imunitar. Această stare va conta enorm. Vă trimit energie pozitivă. Dumnezeu e cu noi și nu ne lasă, trebuie doar să-i dăm voie… Sănătate tuturor și multă liniște să avem!”, a scris Elena Gheorghe pe Instagram.

Citește și...