Ce destin frumos il asteapta pe “Vasilica 2014”, baietelul lui Mircea Badea si al lui Carmen Bruma!

Publicat: 17/05/2014 | 00:06

De cateva zile, Mircea Badea si logodnica sa, Carmen Bruma, au devenit parintii unui baietel voinic, de 3,4 kg, pe care l-au numit pana la nastere “Vasilica 2014”.

In functie de momentul nasterii, Gena Rusu, consultantul feng-shui şi coloanele destinului, i-a intocmit diagrama destinului. Iata ce destin il asteapta pe micut!

Carmen Bruma

Fiul lui Mircea Badea si al lui Carmen Bruma este nascut intr-o zi guvernata de Lemn Yin si Cocos si in an de Lemn Yang si Cal. Va fi carismatic, extrem de inteligent, sociabil, se va adapta usor oricaror situatii, insa va fi orgolios. Va fi un copil foarte talentat, posibil sa faca sport de performanta sau sa aiba un alt talent pe care i-l vor descoperi si valorifica, in mod cert, parintii.

CITESTE SI 


Mircea Badea s-a gandit deja la numele baietelului sau! Cum si-ar dori sa il numeasca

Primele declaratii ale lui Mircea Badea dupa ce a devenit tatic: „Nu l-am tinut in brate pentru ca nu aveam…”

 

Va fi finantist sau persoana publica

Are un destin oarecum echilibrat, in care predomina Focul, astfel ca daca va dori sa aiba o cariera in cinematografie, televiziune sau in orice domeniu care tine de showbiz si categoria oamenilor publici va avea succes.

Carmen Bruma

De asemenea, ar putea fi un bun finantist, pentru ca focul guvermeaza si banii. Va fi un copil vesel, rebel, mai ales intre 13 si 18 ani. Va castiga primii bani in jurul varstei de 23 ani si este posibil sa se casatoreasca pe la 28 ani. Va avea un destin interesant care ii va permite sa calatoreasca mult si chiar sa se stabileasca intr-o tara straina, mai ales in a doua parte a vietii.

Are stele academice in destin

Fiul lui Mircea si al lui Carmen va studia foarte mult, pentru ca are doua stele academice in destin si este posibil sa devina doctor intr-un domeniu pe care il va alege pentru studiu. De la 18 la 38 ani va fi in perioada guvernata de nobil, iar asta inseamna ca ii va merge foarte bine.

Carmen Bruma

Mama il va alinta foarte mult, iar tatal il va sustine in tot ce isi va dori, atat moral, cat si material. Is va dori o sotie puternica, independenta, chiar autoritara. El va trebui sa invete sa isi gestioneze relatia cu banii si cu femeile, dar si sa isi valorifice talentul

Carmen Bruma

Pentru consultanta feng shui si coloanele destinului, scrieti pe adresa genarusu@gmail.com sau pe Facebook:Gena Rusu consultant feng shui

 

Citește și...