Suma pentru care Antonia l-ar lăsa pe a Alex Velea să facă amor cu altă femeie

Publicat: 19/07/2019 | 16:53

Antonia și Alex Velea au o relație bazată pe iubire și mai ales pe încredere. Artista a demonstrat că pentru bunăstarea familiei ei este capabilă de orice și a răspuns cu „DA” la una dintre cele mai grele provocări.

Antonia a fost provocată de bunul său prieten Selly să răspundă la câteva întrebări destul de dificile. Mai ales că provocarea avea în joc 2 milioane de dolari. Mai exact artista a dezvăluit ce ar putea sau nu să facă dacă ar primi această sumă de bani.

Selly: Pentru două milioane de dolari ți-ai lăsa partenerul să petreacă o noapte cu altcineva?

Alex Velea: Mă întrebi pe mine? Eu nu îți dai seama.

Antonia: Hai mă iubire… Pentru noi, pentru familia noastră.

Alex Velea: Pentru familia noastră iubi? A… E pentru familie.

Selly: Tu l-ai lăsa pe el?

Antonia: E pentru familia noastră. Ne-am putea pune de acord cât să stea cu ea…

Cum “a combinat-o” Alex Velea pe Antonia în 2013

Alex Velea și Antonia s-au cunoscut la un studio de înregistrări, iar atunci a fost prima dată și-au strâns mâinile. Într-un interviu acordat de curând, cei doi parteneri au rememorat ziua în care drumurile lor s-au intersectat.

“A fost un moment inedit, pentru că nu ne așteptam. Nu știam că în adâncul nostru este o dragoste atât de mare unul față de celălalt, pentru că am fost la început amici și am stat o perioadă amici destul de bună…”, a dezvăluit Alex Velea.

Antonia a mărturisit că Alex Velea a atras-o dintotdeauna, dar, fiind într-o relație, și-a impus să nu dea curs acelor sentimente, gânduri.

“Nu, dar noi când ne-am cunoscut ca și colegi, pentru mine era o onoare, pentru că îl văzusem la televizor. Deci, era: «Ooo, Alex Velea!». Da, dar el era mai cunoscut decât mine. Era pentru mine, gen… întotdeauna m-a atras, dar nu îmi permiteam să se ducă în căsuța aia (n.r.: gândurile pe care le avea atunci)”, a declarat frumoasa artistă.

Ulterior, Alex Velea a continuat șirul declarațiilor despre când a decis împreună cu Antonia să formeze un cuplu: “Cred că de când au luat final relațiile noastre anterioare, atunci am început să ne vedem fiecare pe celălalt cu alți ochi. Și ea s-a îndrăgostit de șarmul meu pentru că nu ai cum să nu te îndrăgostești de asta. Și… totul s-a concretizat într-o familie frumoasă, Dumnezeu ne-a dat trei copii frumoși, suntem fericiți. Îi mulțumesc în fiecare zi că mă iubește și că m-a făcut atât de fericit, m-a împlinit”. Partenera lui a subliniat: “A fost cel mai frumos lucru din viața mea și am luat cea mai bună decizie”.

 

Citește și...