Ce face Anca Serea pentru a avea o siluetă fermă, fără celulită: “Remodelează corpul exact unde ai nevoie“

Publicat: 19/11/2018 | 13:47

Celulita și pielea flască pot da bătăi de cap inclusiv în cazul persoanelor slabe, care nu se confruntă cu o greutate peste medie. De cele mai multe ori, aceste probleme estetice nu dispar nici prin sport sau dietă controlată, astfel că este nevoie să se acționeze mecanic asupra țesuturilor afectate, prin tratamente de salon specifice.

Cu o situație asemănătoare se confruntă și Anca Serea. Frumoasa vedetă are o siluetă suplă, dar, pentru a căpăta o piele fină, fermă, fără celulită, urmează tratamentul LPG. Vedeta îmbracă un costum alb, din material textil, pentru ca apoi corpul să îi fie remodelat de dispozitivul aparatului revoluționar ce acționează pe baza tehnologiei de endermologie.

Nu se folosesc produse cosmetice, ci doar se acționează prin stimularea mecanică, cu ajutorul rolelor de masaj și a flapsurilor, ajutând metabolismul celular să își reia funcțiile și să acționeze la capacitate maximă.

Prin urmare, grăsimea localizată este eliminată, se remodelează corpul, se scade în centimetri, celulita este atenuată, iar pielea devine mai fermă. „LPG remodelează corpul exact în zonele unde ai nevoie, reface structura pielii, făcând-o mai fermă și mai fină!„, mărturisește Anca Serea.

LPG elimină grăsimea localizată și rezistentă, reduce aspectul de coajă de portocală, redensifică natural dermul (colagen endogen, elastină și acid hialuronic). Conform statisticilor, subțiază talia chiar și cu 5,2 cm, reduce celulita cu până la 67%, iar pielea devine mai fermă cu 71% decât era înainte.

Anca Serea, sinceritate dezarmantă: ”Poate sunt oameni care merită…”

Anca Serea recunoaște că este lipsită de duritate. Așa era și în copilărie, bătea mingea pe maidan, cum foc toți copiii, însă fotbal nu juca fiindcă, spune ea, nu a fost niciodată ”bună la sporturi”. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

”Nu îmi iese mie chestia asta cu duritatea, dar cine știe, mai încolo. Mă jucam cu ceilalți copii, băteam mingea pe maidan, dar nu jucam fotbal pentru că nu am fost niciodată bună la sporturi. Când eram mică, am făcut balet, dans, activități de-astea, mai de fetițe. Nu mă vedeam aici. Îți dai seama că nu ai cum să-ți imaginezi, decât dacă ești foarte cutezător cu mintea și să-ți planifici totul, pas cu pas. Este și educație, și voia Celui de Sus, noroc, mai multe aspecte. Poate sunt oameni care merită de 100 de mii de ori să fie într-un loc și nu sunt”, a povestit Anca Serea pentru Antena Stars. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Citește și...