Ce face Delia cu cei 60.000 de euro pe care îi câştigă de Revelion

Publicat: 31/12/2017 | 14:03
Ce face Delia cu cei 60.000 de euro pe care îi câştigă de Revelion

În noapte de Revelion, Delia are mai multe concerte şi e mai mult pe fugă. Artista începe în Piaţa George Enese, continuă în Centru vechi, apoi ajunge la o sală de evenimente şi încheie la un club de fiţe. Cântăreaţa strânge din toate aceste spectacole 60.000 de euro.

E deja tradiţie pentru Delia ca în prima zi a anului să plece peste alte meleaguri. Noapte de Revelion o prinde pe scenă, dar prima zi din 2018 o găseşte în avion. Cântăreaţa a anunţat că în primele zile ale lui 2018 va ajunge într-o destinaţie exotică, unde îşi dorea demult să meargă. Delia şi soţul ei, Răzvan Munteanu, şi-au rezervat cazarea la un resort din India. Delia le-a mărturisit fanilor ei că abia aşteaptă să termine concerte de Revelion şi să se ducă să colinde prin India.

„Cred ca pe 2-3 ianaurie o zbughim un pic in lume, prima oara in Asia, el stie ca se ocupa de organizare, 2 saptamani in Asia, apoi ne intoarcem, o perioada de 3-4 zile in Bucuresti şi iar plecăm. Avem de ales intre India cu nu stiu ce zone sau Africa, cu safari si ceva aventuri, triburi, Madagascar. Eu vreau sa vad foarte multe locuri si o vacanta cu aventuri, fara pauza, fara stat pe sezlong, sa imi iau rucsacul in spate si sa fluiera si gesticuleaza cu sensul de a pleca departe”, a povestit Delian, în urmă cu câteva zile.