Ce face Mihai Petre după ce s-a terminat emisiunea „Românii au talent”

Publicat: 04/06/2019 | 21:54

Abia s-a terminat cel de-al nouălea sezon din show-ul “Românii au talent” şi juratul emisiunii este deja implicat în alte proiecte. Mihai Petre se pregătește din greu pentru un concurs de dansuri care va începe pe 15 iunie.

Evenimentul este unul inedit și având în vedere că este vorba despre un concurs internațional, juriul va fi alcătuit din nume mari ale dansului sportiv mondial, specialiști cu renume din Italia, Danemarca, Rusia, Germania.

„Vă pot spune că este o premieră în România şi că va fi un spectacol pe cinste, dar şi un eveniment care va inspira mulți oameni să adopte un stil de viață sănătos prin dans, să se bucure de mișcare în ritmul muzicii. Va fi un eveniment premium, o cină în oraș în contextul unui concurs de dans cu muzică live, urmată de o petrecere memorabilă în compania dansatorilor, juraţilor, a tuturor celor implicați în eveniment. Ideea este că oameni care nu sunt dansatori profesioniști, dar sunt pasionaţi de dans şi iau cursuri la diferite şcoli, vor concura împreună cu profesorii lor (dansatori profesioniști) în aceeași pereche, intrand în competiție cu alte perechi formate astfel”, a declarat Mihai Petre pentru click.ro

Ce înseamnă dansul pentru Mihai Petre

„Dansul e pasiunea şi în același timp meseria mea. Știu cât de mult contribuie la sănătatea fizică și psihică a oricărei persoane care îl practică, ştiu ce bucurie aduce privitorului și de aceea simt că este misiunea mea să promovez dansul. O competiţie între perechi formate dintr-un amator (profesionist în cu totul alt domeniu) și un dansator profesionist mi se pare a fi o idee excelentă, întrucât sunt mulți pasionați de dans care iau cursuri de dans după orele petrecute la birou, dar nu au avut până acum șansa să arate ceea ce au învățat într-un eveniment organizat, o competiție care să le ofere șansa să arate tuturor pasiunea pentru dans în contextul în care de obicei dansatorii profesioniști o fac. Interesant e ca profesorul de dans e de aceasta dată chiar partenerul/ partenera cursantului. Pe lângă asta, ne vom bucura cu toții de muzică live, show-uri de dans susținute de profesioniști și o cină rafinată cu prietenii în oraș. Vă aștept pe 15 Iunie la Hotel Pullman pentru o seară de neuitat”, a spus Mihai Petre.

Citește și...