Acasă » Vedete » Ce făcea Andreea Bălan în timp ce George Burcea povestea la TV cum l-a defăimat și cum a reacționat când a fost prinsă cu un alt bărbat! Mesajul subliminal: “Unele inimi nu pot fi îmblânzite”

Ce făcea Andreea Bălan în timp ce George Burcea povestea la TV cum l-a defăimat și cum a reacționat când a fost prinsă cu un alt bărbat! Mesajul subliminal: “Unele inimi nu pot fi îmblânzite”

De: Alice Zotta 23/09/2020 | 18:28

În timp ce George Burcea a făcut la TV noi mărturisiri-bombă despre conflictele recente cu Andreea Bălan, cântăreața se afla la un eveniment monden care a fost organizat în Snagov. Talentata artistă a anunțat într-un mesaj video motivul pentru care a participat la gala de la I SUCCESS. Ulterior, ea a transmis un mesaj subliminal pentru tatăl fetițelor ei.

Vezi și: Intimidat de Viviana Sposub, George Burcea a rămas fără cuvinte la Ferma. Ce a mărturisit despre sărutul cu focoasa brunetă | FOTO

Ce făcea Andreea Bălan în timp ce George Burcea o acuza la TV că a fost prinsă cu un alt bărbat

Andreea Bălan și-a adjudecat Premiul pentru Excelență în Muzică în cadrul galei I Success “Celebrity Awards – Femei de succes” 2020. Anunțul despre râvnitul premiu a fost făcut de Cristi Brancu.

“S-a născut un fenomen! Fenomenul s-a numit «André»! 3 ani, 7 albume, o nebunie! Patru discuri de platină, unul de aur, 1.500.000 de exemplare de albume, vândute, evident! Printre cele mai bine vândute artiste din România din punct de vedere al concertelor, fiind clasată în top 3 din acest punct de vedere. Și are, cu siguranță, cele mai spectaculoase show-uri din România, pentru că este o artistă din punct de vedere coregrafic și show-urile ei sunt cu adevărat complete! Îmbină cu succes muzica și dansul (…)”, a spus fostul prezentator înainte ca Andreea Bălan să urce pe scenă.

Vizibil emoționată de momentul premierii, îndrăgita cântăreață a subliniat importanța pe care o are obținerea acestui trofeu și și-a îndemnat colegii de breaslă și nu numai să muncească din greu pentru visurile lor. Tot azi-noapte, fostul ei partener a povestit în cadrul emisiunii “Ferma. Orășeni vs. săteni” cum l-a defăimat și cum a reacționat când a fost prinsă cu un alt bărbat de paparazii CANCAN.RO.

“Mulțumesc din suflet pentru acest premiu! Sunt onorată să-l primesc, pentru că… da, e greu să te lanseză, dar cel mai greu e să te menții de-a lungul anilor. Și, mai ales, să te menții peste două decenii în muzică. Și, pentru mine a fost cel mai important să nu mă las bătută și, indiferent de generațiile care au venit după mine, să mă adaptez și să fac în continuare lucruri frumoase, atât pentru publicul meu și nu numai.

Este un premiu foarte important pentru mine! Și, mai nou, și pentru fetițele mele, pentru că tot ceea ce fac eu în continuare este pentru familia mea, pentru Ella și Clara. Vă mulțumesc și succes tuturor! Și să munciți în continuare, așa cum muncesc și eu! Cu multă ambiție și niciodată să nu renunțăm la visurile noastre. Dacă credem în ele, cu siguranță se vor îndeplini. Mulțumesc frumos”, a declarat Andreea Bălan. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, de la gala I SUCCESS, vedeta a mers acasă, unde era așteptată de fiice și mama sa. Într-una dintre postări, artista s-a bucurat alături de Ella de premiul care i-a fost acordat.

Nu rata: Care este, de fapt, relația dintre Andreea Bălan și familia lui Tiberiu Argint. Gestul făcut de “cumnata” artistei nu lasă loc de dubii

Andreea Bălan, mesaj subliminal pe Instagram Stories

Astăzi, la câteva ore bune de la noile declarații acide ale lui George Burcea la adresa Andreei Bălan, ea a urcat pe Instagram Stories o înregistrare în care fetița lor cea mică merge pe un unicorn. Și, după cum se observă pe imagini, cântăreața a pus pe imagini următoarele versuri din melodia “Wild Horses”, lansată de Antonia și Jay Sean:

“Beware of those WILD HORSES / Some hearts, they can’t be tamed, / Can’t be tamed! / Go ahead and built your fences / Somehow I still escape, still escape!” care se traduc astfel: “Feriți-vă de acei CAI SĂLBATICI / Unele inimi nu pot fi îmblânzite, / Nu pot fi îmblânzite! / Continuă să creezi obstacole / Cumva tot evadez, tot evadez!”.

Când a publicat o filmare cu fetița cea mică, Andreea Bălan a selectat anumite versuri din piesa “Wild Horses”, lansată de Antonia și Jay Sean © Instagram Stories
Când a publicat o filmare cu fetița cea mică, Andreea Bălan a selectat anumite versuri din piesa “Wild Horses”, lansată de Antonia și Jay Sean © Instagram Stories

Descoperă și: George Burcea vrea să demonstreze că Andreea Bălan a mințit! După ce s-a simțit umilit luni de zile, actorul pregătește o lovitură pentru fosta soție

George Burcea, alte acuzații la adresa mamei celor două fetițe pe care le are

În finalul interviului difuzat în urmă cu câteva ore bune la “Ferma”, actorul a subliniat că fosta parteneră s-a temut că telespectatorii vor descoperi un altfel de George Burcea decât cel creionat de Andreea Bălan. Mai mult, el i-a transmis un mesaj ironic fostei soții, uitându-se direct în camera de filmare.

“Cred foarte mult că i-a fost teamă ca oamenii care mă vor vedea la «Fermă» să nu-și schimbe părerea despre mine. Părerea pe care ei și-au format-o din cauza articolelor pe care ea le-a dat mereu în presă și la TV. Ea, orice lucru care se întâmplă în viața mea sau în viața ei sau în exterior, îl vede ca pe un huc de presă. Găsește hucuri de presă. Iar acest lucru a fost un huc de presă. Din punctul meu de vedere, acest lucru a fost un huc de presă ca ea să iasă din rahatul în care se băgase cu o anumită presă – o prinsese pe ea la Vama Veche cu noul ei iubit. Lucru pe care ea nu ar fi vrut să-l vadă nimeni, pentru că știu foarte bine acest lucru, înțelegi? Că știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo.

Și atunci, dacă lumea, la început era cu ea, după-aia, lumea a văzut-o cu acel bărbat și lumea a început s-o critice și să zică: «Hai, mă, dar încă sunteți căsătoriți, relația, altă relație?» După care a zis: «Perfect! A plecat! Gata, asta fac! Știu. Îl bag înapoi în rahat! Știu ce fac! Fii atent: eu îi zic că îmi vreau fetele, disperată să plec și el nu-mi răspunde. Gata, ăsta e huc-ul, îmi iau oamenii înapoi». Te rog, ia-ți oamenii toți înapoi. Ia-i! Ia-i! Te rog frumos, ia-i! Îți dau și eu câțiva, dacă… Mai am și eu câțiva, ia-i pe toți”, a declarat fostul partener al Andreei Bălan în cadrul ediției de seara trecută de la “Ferma. Orășeni vs. săteni”.

Află și: Anna Lesko a criticat-o dur pe Andreea Bălan și i-a luat apărarea lui George Burcea: “Asta e doar în capul ei. Nu-ți speli rufele în afara casei, mai ales când…” | VIDEO

Andreea Bălan are două fiice cu George Burcea

În vârstă de 36 de ani, Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016, când a născut-o pe Ella Maya. Surioara copilei, Clara Maria, a venit pe lume pe 4 martie 2019. Ziua în care și-a cunoscut a doua fetiță a fost și cea în care artista a primit a doua șansă la viață! Și asta pentru că, în timp ce se afla încă în sala de operații, ea a făcut stop cardio-respirator, însă, incidentul a fost gestionat cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România.

Andreea Bălan s-a căsătorit religios cu George Burcea pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit. Iar la începutul acestui an, ei au decis să divorțeze. În prezent, cântăreața trăiește o poveste de iubire alături de Tiberiu Argint – la începutul lui iulie, cei doi au fost fotografiați în exclusivitate de paparazzii CANCAN.RO în timpul unei escapade în Vama Veche.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu două săptămâni. Motivul pentru care fotografiile cu tânărul în vârstă de 23 de ani au fost mistuite de flăcări
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele