Ce făcea Vulpița, în timp ce Viorel ataca jurnaliștii cu pietre. Soțul Veronicăi Stegaru s-a ales cu dosar penal

Autor:
Publicat: 14/09/2020 | 12:03
Ce făcea Vulpița, în timp ce Viorel ataca jurnaliștii cu pietre. Soțul Veronicăi Stegaru s-a ales cu dosar penal

Vulpița și Viorel continuă să fie cele mai controversate personaje din showbizul românesc. Deși nu se mai află pe micul ecran, cei doi soți din Blăgești fac ei ce fac și ajung din nou în atenția tuturor.

Se pare că Viorel Stegaru și tatăl său se află în mijlocul unei controverse greu de imaginat. Cei doi au atacat cu bâtele, zilele trecute, jurnaliștii de la România TV în timpul unei transmisiuni în direct, iar în urma celor întâmplate, s-au ales cu dosar penal.

În timpul scandalului petrecut pe ulițele din Blăgești, un cameraman a fost lovit atât de puternic, încât a fost nevoie de intervenția poliției. Mai mult, atât Viorel Stegaru, cât și tatăl său, au ajuns pe mâna oamenilor legii și au fost audiați. Totul a pornit, se pare, de la faptul că Viorel și tatăl său nu au fost de acord să le fie filmată casa.

În tot acest timp, Veronica Stegaru s-a panicat, a început să plângă și a intrat în casă, fără să intervină cu ceva. Jurnaliștii agresați au mărturisit polițiștilor că Vulpița nu a încercat să-l calmeze pe Viorel și nu a participat la scandalul de la ea de la poartă.

Vulpița și Viorel au părăsit emisiunea Acces Direct, după 8 luni de „celebritate”

Mirela Vaida a povestit în direct, la Antena 1, că cei doi soți din Blăgești au ajuns acasă, alături de fiica lor, care plângea de dorul părinților de 2 zile. Mama lui Viorel, doamna Ilinca, a venit în București și i-a luat cu trenul. În direct, Mirela Vaida le-a urat numai de bine și i-a sfătuit să aibă grijă de ei și de familia lor.

„Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere(…) A venit doamna Ilinca și i-a luat cu trenul și le-a zis > Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte” a spus prezentatoarea.

Mirela Vaida speră că cei doi soți din Blăgești au învățat ceva din toată experiența de la București și acum sunt pregătiți să aibă mai multă grijă de căsnicia lor, dar și de fetița pe care o au împreună.

„Au avut parte de o experiență, le doresc din tot sufletul să fie sănătoși, să-și crească copilul în armonie și liniște. Important e să învețe ceva din aventura asta, să fie sănătoși!” a mai completat Mirela Vaida, în direct la Antena 1.